Τροχαίο στο γύρο του Κουτάβου . (Ανανεωμένο)

2446

15.00μμ

Δυστυχώς τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του ενός από τους δυο εμπλεκόμενους δεν είναι ευχάριστα, ας ευχηθούμε η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη.

12.30 μμ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τόπο του ατυχήματος, στο ΙΧ απέβαιναν δυο άτομα, κάτοικοι Φάρσων με τα σκυλάκια τους και κατεύθυνση προς Αργοστόλι. Το δεύτερο εμπλεκόμενο όχημα είναι τουριστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το οποίο είχε προορισμό το Φισκάρδο. Οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν ότι το ΙΧ ξέφυγε της πορείας του και εμβόλισε το λεωφορείο.  Από τους επιβάτες του λεωφορείου δεν τραυματίστηκε κανείς και ύστερα από λίγο και αφού αντικαταστάθηκε το όχημα συνέχισαν το πρόγραμμά τους, ενώ οι δυο επιβάτες του ΙΧ μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.

10.55 πμ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε αυτή την στιγμή στο γύρο του Κουτάβου στο σημεόο “Ο μύλος του Πετρία”.  Η Πυροσβεστική , το ΕΚΑΒ και η Τροχαία ήδη βρίσκονται στο σημείο. Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες φαίνεται να εμπλέκονται ένα ΙΧ και ένα λεωφορείο τουριστικό. Οι άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και οι ζημιές να είναι μόνο υλικές.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις