ΕΠΕΙΓΟΝ! ΤΩΡΑ !!!Τηλεφωνική απάτη σε βάρος συμπατριώτη μας . Του άδειασαν δυο λογαριασμούς!!!

2237

Γύρω στις 21.00 μμ απόψε Σάββατο, συμπατριώτης μας δέχτηκε τηλεφώνημα από απατεώνα ο οποίος προσποιήθηκε τον λογιστή του αλλά … βραχνιασμένο , του ζήτησε τον αριθμό της κάρτας του και το pin !!!! προκειμένου να γίνει μια μεγάλη κατάθεση από επιδότηση!! Και σαν να μην έφθανε αυτό , του  ζήτησε και τα αντίστοιχα στοιχεία της συζύγου του για να της καταθέσουν και αυτής … επιδότηση.

Το αποτέλεσμα ήταν να αδειάσουν δυο λογαριαμοί στο άψε σβήσε !! Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί ήταν αργά.. Οι απατεώνες είχαν αδειάσει και τους δυο λογαριασμούς με αρκετές χιλιάδες ευρώ..

Το θύμα κατέφυγε στην Αστυνομία όπου κατέθεσε μήνυση.. Τον λόγο έχει το Ηλεκτρονικό Έγκλημα τώρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Όλοι μας. Οι απατεώνες χρησιμοποιούν το πρόσχημα των επιδοτήσεων και αρπάζουν αριθμούς καρτών και pin. Είναι δυνατόν να σας τηλεφωνήσει ο λογιστής σας Σάββατο βράδυ και να σας ζητήσει … βραχνιασμένος τον Pin της κάρτας σας ;  ΔΕΝ δίνουμε σε κανέναν ούτε αριθμό λογαριασμού ούτε βέβαια και pin για κανένα λόγο.  Εξάλλου στα φορολογικά μας στοιχεία υπάρχει ο αριθμός λογαριασμού υποχρεωτικά στον οποίο κατατίθενται αυτόματα οι επιδοτήσεις, όλες οι επιδοτήσεις.

Ευχόμαστε να βρει άκρη ο συμπατριώτης μας και να πάρει τα λεφτά του πίσω..

Ολοι εμείς οι άλλοι, ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρόκειται για κύκλωμα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις