Πνιγμός ψαρά καϊκιού στο Γερογόμπο (συνεχής ανανέωση)

3797

Το μυστήριο με το θάνατο του ψαρά συνεχίζεται και λογω των αντιφατικών ισχυρισμών του συναδέλφου του .  Αρχικά υποστήριξε ότι πέρασε φουσκώτο και έκοψε το σωλήνα τροφοδοσίας με οξυγόνο. Μετά ισχυρίστηκε ότι ήταν δυο σκάφοι με μεγάλη ταχύτητα , και η τρίτη εκδοχή ήταν για ένα λευκό πολυεστερικό σκάφος. Ομως αυτές οι αντιφάσεις μπορεί να προκύπτουν και απο το γεγονός οτι στη περιοχη υπηρχαν πολλά σκάφη και ο άνθρωπος δεν μπορούσε να καταλάβει πιο από όλα έκοψε τον σωληνα ζωής του συναδέλφου του.

Να σημειώσουμε ότι ο νεκρός ήταν 51 ετών και ήταν εξαιρετικος ψαράς αχινιών  .

==

18.30 ΜΜ – Οσο περνάει η ώρα περισσότερα στοιχεία εμφανίζονται για τον πνιγμό του ψαρά παρόλα αυτά η κατάσταση για τα αίτια του θανάτου του παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστη.

Οι νεότερες πληροφορίες που συλλέξαμε είναι οι εξής:

O άτυχος άνδρας δεν φέρει τραύματα. Δεν έχει κτυπηθεί σύμφωνα με εκτιμήσεις γιατρών του ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟΥ.

Ψάρευε στη περιοχή του Γερογόμπου (Ληξούρι) με αναπνευστήρα υπό την παρακολούθηση συναδέλφων του. Κάποιοι στιγμή είδαν το σώμα του να επιπλέει..

Πανικόβλητοι τον ανέβασαν στο καϊκι και τον μετέφεραν στο λιμεναρχείο Ληξουρίου και από εκεί στο ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Ηταν όμως ήδη νεκρός πριν τον ανεβάσουν οι συνάδελφοί του στο καΐκι.

Στη θαλάσσια περιοχή του συμβάντος το Λιμεναρχείο θα ρίξει δύτες για αυτοψία του βυθού προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του.

Το τελικό λόγο βέβαια θα έχει ο Ιατροδικαστής της Πάτρας όπου θα διακομιστεί το σώμα του άτυχου ψαρά.

======

16.15.μμ Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για τον πνιγμό του ψαρά . Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το πτώμα του ψαρά το έφεραν στο Λιμεναρχείο Ληξουρίου οι συνάδελφοί του από ψαροκάικο δηλώνοντας ότι έπεσε από το καΐκι στη θάλασσα και πνίγηκε.

Θα περιμένουμε το Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Σώματος για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη στον άτυχο άνδρα και που κινούνται οι έρευνες για τα αίτια του πνιγμού του.

=========

15.00 μμΣύμφωνα με  πληροφορίες βρέθηκε πτώμα που ανήκει σε άνδρα αγνώστου ταυτότητας μέχρι στιγμής, σε παραλία της Κεφαλονιάς.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε σε παραλία της Παλικής κι οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ψαροντουφεκά, όχι Κεφαλονίτη  αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένο.

Σε λίγο περισσότερα.