Σεμνή , συγκινητική “παράδοση- παραλαβή” της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς (vid)

245

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική παράδοση και παραλαβή παραβρέθηκαν σήμερα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο Διοικητήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Ο απερχόμενος Διοικητής Πύραρχος Χρήστος Ζουναλής παρέδωσε τη διοίκηση της Υπηρεσίας στον Πύραρχο Μιλτιάδη Καραγεωργιάδη.

Ο κ. Ζουναλής ευχαρίστησε όλους τους φορείς (θα τους ακούσετε στο video) που επί ένα χρόνο συνεργάστηκαν μαζί του για την προστασία του νησιού μας από τις φωτιές και κάθε φυσική καταστροφή.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ευχαρίστησε τους Πυροσβέστες, γυναίκες και άνδρες, για την προσφορά τους, τις εθελοντικές ομάδες, τους κατοίκους των νησιών μας , Κεφαλονιάς και Ιθάκης, και τα τοπικά ΜΜΕ. Διαβεβαίωσε ότι φεύγει από το νησί μας γεμάτος από Αγάπη , από την υποστήριξη και την αλληλεγγύη που εισέπραξε όλο αυτό το χρόνο. Ευχήθηκε στον «διάδοχό του» καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και του υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί γιατί το Πυροσβεστικό Σώμα είναι μια οικογένεια ανεξάρτητα τόπου υπηρεσίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτησή μας με την ευχαριστήρια επιστολή του και το video

Ευχαριστήρια Επιστολή Πυράρχου Χρήστου Ζουναλή

Στη συνέχεια ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νομού Κεφαλονιάς και Ιθάκης Πύραρχος Μιλτιάδης Καραγεωργιάδης, «παρέλαβε» τη θέση , ευχαριστώντας τον προκάτοχό του για την υποστήριξή του καθώς το προηγούμενο διάστημα τον συνόδευσε σε όλες τις αρχές όπου και τον παρουσίασε. Ανέφερε δε συγκινημένος ότι παρόλο που δεν αγχώνεται εύκολα , η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του κ. Ζουναλή τον άγχωσε κατά πόσο θα τα καταφέρει και ο ίδιος σε αυτό.

Επισήμανε ότι εντυπωσιάστηκε από την αλληλεγγύη που αντιλήφθηκε στο νησί μας , διαπίστωσε ότι είμαστε όλοι μια γροθιά στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών , των σεισμών και των φυσικών καταστροφών.

Ακούστε τον:

Τέλος να πούμε ότι οι δυο Διοικητές μας ζήτησαν να φωτογραφηθούμε όλοι μαζί ως ανάμνηση της συνεργασίας με τα τοπικά ΜΜΕ. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ κανείς εξ όσων φωτογραφίζουμε σε συνεντεύξεις τύπου, δεν μας τίμησε με αυτόν αυτόν τον τρόπο. Τους ευχαριστούμε και τους δυο ,θερμά.

Στον Πύραρχο Χρήστο Ζουναλή, εκ μέρους των Αναγνωστών μας ευχόμαστε Καλή επιτυχία στη συνέχιση του έργου του και στον νεοφερμένο στο νησί μας Πύραρχο Μιλτιάδη Καραγεωργιάδη Υπομονή με τους Κεφαλίτες, Καλή Δύναμη και άκαπνη θητεία.

Ελένη Δ. Χιόνη

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!