Η Δασική Υπηρεσία ανέλαβε την υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της αλεπούς

1036

Το σοκ εξακολουθεί να κυριαρχεί στην τοπική κοινότητα μετά τον φρικτό θάνατο της αλεπουδίτσας από ανθρώπινο χέρι. Η αλεπού έπεσε θύμα σχιζοφρενούς κατοίκου του νησιού, -δεν δικαιολογείται διαφορετικά- ο οποίος όχι μόνο τη σκότωσε, αλλά της έκοψε την ουρά και την κρέμασε πάνω σε έναν σταυρό στο πεύκο σε κεντρικότατο σημείο στη διαδρομή Αργοστόλι – Φάρσα προκειμένου να την εκθέσει δημοσίως και να δώσει παράδειγμα και σε άλλους.

Ερωτηματικά θέτει η τοπική κοινωνία για το πώς κανένας άλλος δεν παρενέβηκε νωρίτερα των δημοσιευμάτων αφού η αλεπού ήταν κρεμασμένη για ώρες σε κοινή θέα πολύ κεντρικού δρόμου.  . Κανείς δεν επικοινώνησε με τις αρμόδιες αρχές, όπως η Αστυνομία ή η Πυροσβεστική, Δασαρχείο, για να αναλάβουν δράση.

Εικόνα φρίκης, εικόνα ντροπής για την Κεφαλονιά! Ζώο σταυρωμένο σε δένδρο

Το άψυχο βασανισμένο πτώμα της αλεπούς κατέβηκε από το δένδρο  από θηροφύλακα της περιοχής αρκετές ώρες αργότερα από το συμβάν, και μετά τη δημοσίευση του περιστατικού στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην αναζήτηση της αρμόδιας υπηρεσίας για την εξιχνίαση της εγκληματικής αυτής πράξης μάθαμε ότι έχει αναλάβει την υπόθεση η Δασική Υπηρεσία Κεφαλονιάς καθώς πρόκειται για περιστατικό εις βάρος άγριου ζώου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανακριτικό τμήμα της υπηρεσίας έχει ήδη ενεργοποιήσει έρευνα για το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό. Σε περίπτωση σύλληψης του δράστη ή των δραστών, αναμένονται ποινές και πολύ βαριά πρόστιμα.

Kefaloniapress

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!