Σοκ προκαλεί το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον άτυχο Μπακάρι Χέντερσον, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στον Λαγανά της Ζακύνθου, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το θύμα έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προήλθαν από χτυπήματα, τα οποία επέφεραν εγκεφαλική αιμορραγία, από την οποία προήλθε ο θάνατος του 22χρονου, αναφέρει το πόρισμα της Αγγελικής Τσιόλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής, φαίνεται ότι το θύμα δεν πρόλαβε καν να αντισταθεί, καθώς τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν, προτού εκείνος καταφέρει να αμυνθεί.

Εξίσου ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τα βίντεο, από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής στην οποία έγινε η θανάσιμη επίθεση στον 22χρονο Αμερικανό. Σύμφωνα με αυτό το υλικό, κάποιοι από τους δράστες συνέχισαν να χτυπούν τον Χέντερσον ακόμη και τη στιγμή που εκείνος ήταν πλέον πεσμένος στο έδαφος, δίχως αισθήσεις.

Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί οχτώ άτομα για την υπόθεση. Ενας Ελληνας και επτά σερβικής καταγωγής. Δημοσίευμα της Daily Mail, που κάνει λόγο για τη «σκοτεινή πλευρά της Ζακύνθου» αναφέρει ότι 10 άτομα ξυλοκόπησαν άγρια τον Αμερικανό.

Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθησαν άλλα τέσσερα (4) άτομα για τον θανάσιμο τραυματισμό υπηκόου Η.Π.Α., στο Λαγανά Ζακύνθου -Συνολικά για την υπόθεση έχουν συλληφθεί οκτώ (8) άτομα

Άλλα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του 22χρονου υπηκόου Η.Π.Α. στο Λαγάνα Ζακύνθου τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017).

Πρόκειται για Σέρβους υπηκόους και συγκεκριμένα δυο 18χρονους, ένα 21χρονο και ένα 25χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα είχαν συλληφθεί άλλοι δυο Σέρβοι, ηλικίας 22 ετών, ενώ λίγη ώρα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό είχαν συλληφθεί 34χρονος ημεδαπός και 32χρονος Βρετανός υπήκοος, σερβικής καταγωγής.

Συνολικά έχουν συλληφθεί οκτώ (8) άτομα, επτά (7) αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της συμπλοκής.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ζακύνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις