Οι Φαρακλάδες φαίνονται ασταμάτητοι στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι» και κλείνουν τον έναν ποδοσφαιριστή μετά τον άλλον και μάλιστα πρωτοκλασάτους.

Έτσι πριν από λίγο, μέλος της ομάδας του Χρ. Παπαναστασάτου, αποτελεί ένας σπουδαίος αμυντικός, με θητεία σε ομάδες της Α’ κατηγορίας που πρωταγωνιστούσαν στο πρωτάθλημα και το γεγονός αυτό αποτελεί έκπληξη!

Πρόκειται για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό Νίκο Ψάλτη από την Εικοσιμία.

Σίγουρα μια πολυτέλεια η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Φαίνεται όμως ότι το «μικρό» πρωτάθλημα…. τραβάει πολύ τους πρωτοκλασάτους της Α’, όπως έγινε και με τον Θανάση Τούρλα, τον Θοδωρή Νικολοβιέννη, τον Σταύρο Καππάτο, αλλά και αρκετούς άλλους που βρίσκουν την ησυχία τους πλέον και το δικό τους λιμάνι σε αυτό. Παράλληλα αναμένουμε ένα εντυπωσιακό και συναρπαστικό πρωτάθλημα, με αρκετές από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν, να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία!

Ο Ψάλτης από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του τοπικού ποδοσφαίρου, πέρυσι έχασε πολύ έδαφος (όλον τον α’ γύρο) με αιτία έναν τραυματισμό, που τον έθεσε για πολύ καιρό εκτός δράσης.

Εκτός από την Εικοσιμία, ομάδα που έκανε στα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο, έχει φορέσει παλαιότερα και την φανέλα των Α.Ε. Κεφαλονιάς και Α.Ο.Κ.Ι.. Στη νέα του ομάδα που έχει βάλει φέτος πολύ ψηλά τον πήχη, αναμένεται με την αξία και την εμπειρία του, να δώσει πολλές λύσεις.

Μετά την υπογραφή του νέου του δελτίου ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός δήλωσε αποκλειστικά στο Sportsthea:

«Ένα καινούργιο κεφάλαιο στο τοπικό ποδόσφαιρο ανοίγει…., η ιστορική Εύγερος μετά από χρόνια επιστρέφει. Υπάρχει πλέον και είναι ξανά «ζωντανή».

Η ύπαρξη ενός νέου προπονητή με αρκετές γνώσεις και όρεξη για δουλειά, μετά από συζητήσεις, ήταν η αιτία που με έκανε να θέλω να γίνω και εγώ μέλος αυτής της ομάδας.

Είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης και πάλι με κάποια παιδιά….. από τα παλιά.

Από την πλευρά μου δηλώνω ότι, θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχει τους στόχους της η νέα μου ομάδα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά της Εικοσιμίας, τα οποία θεωρώ οικογένεια μου και να τους ευχηθώ με το καλό να κατακτήσουν το νέο πρωτάθλημα».

ΠΗΓΗ:SPORTSTHEA

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις