Βαριές ήττες γνώρισαν σήμερα οι Μικτές μας ομάδες Παίδων και Νέων από τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Ηλείας στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας στον Πύργο για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προεπιλογής ΕΟ.

Η Μικτή Παίδων ηττήθηκε με 5-1 ενώ η Μικτή Νέων με 3-0.

Η εικόνα και των δύο ομάδων ήταν απογοητευτική συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις που παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια.

Μήπως έφτασε η ώρα των ευθυνών και των αλλαγών….κύριε Πρόεδρε της ΕΠΣΚΙ…????

Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η κατρακύλα των Μικτών μας ομάδων τόσο στους εντός όσο και στους εκτός αγώνες που δίνει….???

Εδώ θα υπενθυμίσουμε ότι την περσινή περίοδο η Μικτή Παίδων κατατάχθηκε τελευταία στον όμιλο που συμμετείχε με 0 βαθμούς και ενεργητικό μόλις 2 γκολ ενώ είχε δεχθεί 19 από τους αντιπάλους της…!!!

Επίσης στον εναρκτήριο αγώνα της φετινής σεζόν ηττήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο των Φαρακλάτων με 5-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Μεσσηνίας….!!!

Ανάλογη περίπου η εικόνα και για την Μικτή Νέων ποιος μπορεί να ξεχάσει άραγε την περσινή εντός ήττα με 7-0 σε ρυθμό προπόνησης από την Αχαία καθώς και τη φετινή ήττα  με 4-2 στην 1η αγωνιστική από τη Μεσσηνία…!!!

Παρακμή είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει την κατάσταση που βρίσκεται το ποδόσφαιρο στο νησί μας και δυστυχώς αυτό παρουσιάζεται και εκτός.

Τι θα κάνετε άραγε κύριε Πρόεδρε ώστε η εικόνα των Μικτών μας Ομάδων να γίνει πιο αξιοπρεπής….???

Μήπως μια αλλαγή του προπονητικού τιμ και της φιλοσοφίας που το ακολουθεί κρίνεται πιο αναγκαία από ποτέ ώστε να σταματήσει κάποια στιγμή αυτός ο κατήφορος στον οποίο έχουμε οδηγηθεί…???

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αντίληψης εκείνων που καθοδηγούν τις ομάδες μας ήταν κάποιες αναρτήσεις πέρυσι στο Facebook στις οποίες γίνονταν λόγος για μία επιτυχημένη περίοδο….!!!

Πράγματι είναι μεγάλη επιτυχία η συγκομιδή 0 Βαθμών στους Παίδες και 4 Βαθμών στους Νέους…..άλλωστε ο καθένας ορίζει την επιτυχία με αυτό που ίδιος έχει ταυτιστεί…!!!

Μήπως μία καλύτερη αναζήτηση των παικτών μέσα από τα σωματεία και όχι με ένα απλό κάλεσμα που δεν το διαβάζει άλλωστε και κανείς θα στελέχωνε τις ομάδες με ακόμα περισσότερους παίκτες πιθανόν και καλύτερους από αυτούς που απαρτίζουν τις αποστολές..??

Φαίνεται ότι οι συνεχόμενες βαριές ήττες δεν σας έχουν αφυπνίσει θα λέγαμε μάλιστα ίσως και τις έχετε συνηθίσει ωστόσο δεν μπορούν πλέον να γίνονται αποδεκτές επειδή εσείς δεν επιθυμείτε να λάβετε γενναίες αποφάσεις οι οποίες μπορεί μεν να διαταράξουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά θα αποτρέψουν την περαιτέρω καταστροφή του κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.

Μπορείτε άραγε…..???

Αδυνατείτε να πραγματοποιήσετε σοβαρά τοπικά πρωταθλήματα……ήρθε η ώρα να αποδείξετε αν μπορείτε τουλάχιστον να αναμορφώσετε την εικόνα των Μικτών μας Ομάδων και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε…!!!

Και κάτι τελευταίο όλες οι ομάδες των άλλων ΕΠΣ αγωνίζονται με διαφορετικές εμφανίσεις ενώ εμείς έχουμε την ίδια και για τους Παίδες και για τους Νέους….!!!

Πόση μιζέρια πλέον κύριε Πρόεδρε….!!!

Αν δεν έχετε πόρους μπορείτε να κάνετε κρατήσεις από τα έξοδα διαιτησίας……άλλωστε παίρνουν αρκετά για το χαμηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται και μάλιστα τους κάνετε και καλό καθώς αν δεν τους ορίζατε διαιτητές θα σπατάλαγαν ανούσια ένα ακόμα απόγευμα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης….

Κάντε πράξεις και αφήστε τα κούφια λόγια αν θέλετε να μην αιωρείται η άποψη ότι τα ταξίδια των ομάδων στους εκτός έδρας αγώνες γίνονται μόνο για αυτό που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα…..


(ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017-ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ME 4-0 KAI ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕ 5-0 ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ)

 

 Football Specialist
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

3 Σχόλια

  1. Και που θα βρει τους παίχτες για να παίξουν καλύτερα η ένωση σε μια περιοχή 20-25 χιλιάδων κατοίκων, που περισσότεροι ειναι ηλικιωμένοι. Οι άλλες ενωσεις έχουν δεκαπλάσιο πληθυσμό σε νεολαία για επιλέξουν.

  2. Κοι
    Το θέμα των μεικτών μας ομάδων αλλά και του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου δεν είναι έτσι απλό.
    Πρώτα – πρώτα δεν υπάρχουν υποδομές . Τα γήπεδα μας είναι λίγα και προβληματικά.
    Ο πληθυσμός της Κεφαλονιάς είναι μικρός , μπορεί να συγκριθεί μόνο με της Ζακύνθου .
    Με τις συνθήκες που επικρατούν στις υποδομές , τα παιδιά στρέφονται σε άλλα αθλήματα
    και το ποδόσφαιρο στην Κεφαλονιά έχει καταντήσει από βασιλιάς των σπορ το πιο απαξιωμένο άθλημα .

    Τώρα τα παιδικά πρωταθλήματα , λόγω έλλειψης γηπέδων κλπ γίνονται απλά για να γίνουν και όπως όπως να τελειώσουν. Δεν είναι δυνατά.
    Τα πιο πολλά σωματεία, κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης, τα οργανώνουν μόνο και μόνο επειδή είναι υποχρεωτικά (και όχι σε όλες τις κατηγορίες).
    Για τους ίδιους λόγους δεν υπάρχει κατηγορία πρωταθλήματος για ακόμη μεγαλύτερα παιδιά (νέων) , τα οποία αναγκάζονται (μόνο 1+1) να παίζουν κατευθείαν στις αντρικές , με ότι προβλήματα και κινδύνους εγκυμονεί αυτό.
    Λοιπόν , αφού δεν υπάρχουν δυνατά πρωταθλήματα , μεγάλη συμμετοχή και συναγωνισμός (στο νησί μας) , πως περιμένετε οι προπονητές των μικτών με μία μόνο προπόνηση να κάνουν ανταγωνιστικές ομάδες????
    Αυτό δεν γίνετε . θαύματα δεν γίνονται. Τα πράγματα όσο πάνε και χειροτερεύουν.

    Αφήστε λοιπόν την εύκολη κριτική .
    Οι αρμόδιοι (ΕΠΣΚΙ, Περιφέρεια, Δήμος, Σωματεία κλπ) ας κάνουν αυτά που πρέπει πραγματικά να γίνουν στην Κεφαλονιά και στο ποδόσφαιρο της και μετά θα μπορούμε να κάνουμε κριτική και στο αμιγώς ποδοσφαιρικό – τεχνικό κομμάτι..

    Θεωρώ ότι θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμη για να φτιαχτούν καλές υποδομές στην Κεφαλονιά , τα παιδιά να στραφούν ξανά στο ποδόσφαιρο και να έχουμε καλά αποτελέσματα.
    Δυστυχώς

Comments are closed.