Τα όσα βιώνει το τοπικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια πραγματικά είναι απερίγραπτα και άκρως τραγικά….και αυτό διότι οι κατέχοντες τις αρμόδιες θέσεις όχι μόνο αδυνατούν να επιλύσουν τα προβλήματα αλλά παράλληλα με την αδράνεια τους το οδηγούν σε περαιτέρω μαρασμό…!!!

Από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν και επίσημα το γήπεδο του Αργοστολίου έκλεισε ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης του χλωροτάπητα μέχρι και σήμερα παραμένει ένα απέραντο χωράφι……….!!!

Τους τελευταίους μήνες ακούγονται διάφορες ημερομηνίες παράδοσης του ωστόσο από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα επίσημα…

Οι ομάδες όσες έχουν απομείνει προσπαθούν να βρουν αξιοπρεπής χώρους ώστε να πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους τους ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος το οποίο χρόνο με το χρόνο απαξιώνεται…!!!

Είστε σε θέση κ.Πρόεδρε της ΚΕΔΗΚΕ να ενημέρωσετε τον αθλητικό κόσμο της Κεφαλονιάς πότε επιτέλους θα παραδώσετε το γήπεδο προς χρήση του…???

Την περασμένη Κυριακή η ομάδα της Εικοσιμίας η οποία εκπροσωπεί το νησί μας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει το πρώτο της παιχνίδι στο Ενωσιακό Γήπεδο Φαρακλάτων από τη στιγμή που το γήπεδο Αργοστολίου παραμένει άγνωστο το πότε θα μπορέσει να είναι έτοιμο…!!!

Ενωσιακό Γήπεδο Φαρακλάτων………ο αγωνιστικός του χώρος πραγματικά παρατημένος στην χειρότερη του κατάσταση…..και αποτελεί ντροπή να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα σε ομάδες που έρχονται από άλλες περιοχές της Ελλάδας…!!!

Άραγε τι κάνει τα τελευταία χρόνια η διοίκηση της ΕΠΣΚΙ για την αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου……..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ….!!!

Εδώ θα διαψεύσουμε τους εαυτούς μας κάνει κληρώσεις για το κύπελλο και το Πρωτάθλημα όπου μάλιστα στη Β’ Κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή μόλις 5 ομάδες….!!!……….οι λιγότερες από ποτέ τα τελευταία χρόνια……….θα πρέπει να νοιώθετε πολύ υπερήφανοι για αυτόν τον ….ποδοσφαιρικό “ξεπεσμό“….!!!

Πιθανόν σε λίγα χρόνια να μιλάμε για τουρνουά τοπικού ποδοσφαίρου και όχι πλέον για πρωτάθλημα με τις ομάδες που θα έχουν απομείνει…!!

Οι ανύπαρκτες υποδομές……καθώς και η έλλειψη ουσιαστικής συνδρομής και βοήθειας προς τα σωματεία τόσο από το Δήμο όσο και από την ΕΠΣΚΙ…..έχουν ως αποτέλεσμα το τοπικό ποδόσφαιρο….να έχει τελματώσει…..απλώς κάποιοι αρνούνται να το παραδεχτούν…!!!

Αν νομίζετε ότι ……..με απονομές κυπέλλων και μεταλλίων……διάφορες εκδηλώσεις με ουσιαστικό σκοπό την αυτοπροβολή σας θα βοηθήσετε στην ανάπτυξη και πρόοδο του τοπικού ποδοσφαίρου πλανάστε πλάνην οικτρά….!!!

Το ποδόσφαιρο δεν είναι εκλογές κ.Πρόεδρε της ΚΕΔΗΚΕ…..και η κατάντια του δεν σώζεται με ένα “ξεχασμένο” Super Cup κύριοι της ΕΠΣΚΙ………!!!

Αν θέλετε πραγματικά να προσφέρεται αλλάξτε νοοτροπία όσο είναι ακόμα καιρός και αποδεσμευτείτε από τα “φαντάσματα” του παρελθόντος…..διαφορετικά αφήστε τα κλειδιά στην πόρτα για τους επόμενους….

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.