Σε χθεσινό μας άρθρο διαβάστε εδώ είχαμε αναφέρει την απόφαση της ΕΠΣ Καστορειάς να προσφέρει στα σωματεία της Α’ και Β’ Κατηγορίας του Πρωταθλήματος της έως και πέντε δωρεάν διαιτησίες ως μια πράξη αλληλεγγύης για τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που βιώνουν οι ομάδες…!!!

Ανάλογες κινήσεις έχουν πράξει όμως και άλλες Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων όπως η ΕΠΣ Αρκαδίας , η ΕΠΣ Ηρακλείου , η ΕΠΣ Πειραιά , η ΕΠΣ Χίου ενώ προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και η ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τι θα κάνει άραγε η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης…???

Θα ακολουθήσει το καλό παράδειγμα των παραπάνω Ενώσεων…???

Σκοπεύει να προσφέρει κάποια άλλη οικονομική βοήθεια προς τα ποδοσφαιρικά σωματεία…. ή με κάποιο τρόπο να μετριάσει τα έξοδα τους…???

Θα συνεχίσει την ίδια αδιάφορη στάση προς τα σωματεία που είχαν οι προηγούμενες διοικήσεις…??

Ήρθε η ώρα να αποδείξουν ότι πραγματικά ενδιαφέρονται και αγαπούν το ποδόσφαιρο…..απαιτούνται πλέον πράξεις και όχι “κούφια” λόγια….!!!

Ο Δήμος είναι απών……….η ΕΠΣΚΙ…???

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. […] Από τις αρχές της φετινής αγωνιστικής περιόδου αρκετές Ποδοσφαιρικές Ενώσεις στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τα σωματεία στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που βιώνουν καθιέρωσαν σε κάποιους αγώνες τις ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ  σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Επιτροπές Διαιτησίας…(διαβάστε εδώ)!!! […]

Comments are closed.