Την προχειρότητα, ανοργανωσιά και το μπάχαλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βιώνουν για μια ακόμη φορά στην Καλαμάτα καθώς με την άφιξή τους το Σάββατο στην Κεφαλονιά ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΑΟ Εικοσιμία, ενημερώθηκαν προφορικά πως έχει αλλάξει η έδρα του αγώνα, χωρίς οι ίδιοι να έχουν την παραμικρή επίσημη ειδοποίηση από την ΕΠΟ!

Το χειρότερο ωστόσο δεν είναι αυτό αλλά το γεγονός πως οι μελανόλευκοι θα υποχρεωθούν να παίξουν σε ακόμη χειρότερο αγωνιστικό χώρο απ΄ ότι υπολόγιζαν.

Αντί του ΔΑΚ Αργοστολίου που είχε οριστεί, το ματς θα γίνει στο Ενωσιακό γήπεδο Φαρακλάτων, το οποίο με μεγάλη δόση επιείκειας μπορεί να χαρακτηριστεί ως “χωράφι”.

‘Όπως φαίνεται και στις φωτ. του “sport365.gr” οι βροχοπτώσεις έχουν φέρει χώμα στον αγωνιστικό χώρο ενώ καουτσούκ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα στον κατά τα άλλα πλαστικό χορτοτάπητα.

 

Οι μελανόλευκοι προπονήθηκαν το απόγευμα στο συγκεκριμένο γήπεδο, το οποίο η τοπική ομάδα χρησιμοποίησε ως έδρα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΑΟ Υπάτου και πήραν μια πρώτη γεύση του αγωνιστικού χώρου όπου αύριο θα επιδιώξουν να πετύχουν το 3 στα 3 στην σεζόν.

Η 50λεπτη προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και ο Γιάννης Χριστόπουλος θα έχει άπαντες διαθέσιμους για το ματς που ξεκινήσει στις 2 μ.μ.

 

ΠΗΓΗ: sport365

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις