Ο Παναρκαδικός του Αντώνη Μαυρέα, που είδε το παιχνίδι από την κερκίδα λόγω τιμωρίας, ήταν από το ξεκίνημα το αφεντικό της αναμέτρησης, παρά την κατοχή της μπάλας ωστόσο, οι πράσινοι αντιμετώπιζαν δυσκολία στο να μπουν στην περιοχή του Α.Ο Εικοσιμίας.

Η κεφαλιά του Γεωργόπουλου στο 2′ δεν ανησύχησε τον Κουτσουμπάρδη ενώ και πάλι από βαθιά μπαλιά του Στρέμπα στο 15′ ο Παναρκαδικός ανησύχησε τους φιλοξενούμενους όμως ο Πολλάτος έδιωξε σε κόρνερ πριν ο Μουλιάτος βρεθεί σε θέση τετ-α-τετ.

Στο 30′ ήρθε η μεγαλύτερη στιγμή του Παναρκαδικού με τον Μουλιάτο. Ο Μεσσήνιος επιθετικός απέφυγε δύο αντιπάλους και πλάσαρε από πλάγια όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια οι αμυντικοί της Εικοσιμίας έδιωξαν σε κόρνερ.

Στο 37′ για πρώτη φορά απείλησαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Μπούσι εκτέλεσε φάουλ στη μεσαία γραμμή με τον Ψυχογιό να κάνει κακή έξοδο και τον Αλέξανδρο Πολλάτο να πιάνει τη κεφαλιά, τη μπάλα όμως να περνά άουτ.

Λίγο αργότερα, στο 41′, ο Τσιώλης από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή αποφεύγοντας τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως ο Κουτσουμπάρδης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του πλάγιου μπακ του Παναρκαδικού

Οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει την πίεση τους για να πάρουν κεφάλι στο σκορ και τελικά το έκαναν λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Καναβέτας, έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια έξω από την περιοχή της ομάδας του και αφού απέφυγε τρεις αντιπάλους πάσαρε στον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος ψύχραιμα πλάσαρε για το 1-0.

Με το “καλημέρα” στο δεύτερο μέρος ο Πανρκαδικός κλείδωσε τη νίκη.

Στο 51′ ο Γιάννης Τσιώλης έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κι έγραψε το 2-0 με πολύ όμορφο τρόπο.

Λίγο αργότερα, στο 65′ ο Στρέμπας δοκίμασε το πόδι του από μακριά και ανάγκασε τον Κουτσομπάρδη να απομακρύνει σε κόρνερ.

Το τρίτο τέρμα του Παναρκαδικού ήρθε στο δύο λεπτά μετά. Ο Σβίγγος με όμορφη ενέργεια βρέθηκε απέναντι από την εστία της ομάδας της Κεφαλονιάς, πλάσαρε όμως στο δοκάρι και ο Μουλιάτος στην επαναφορά από κοντά έγραψε το 3-0.

Μετά το 3-0 ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και η τελευταία αξιόλογη φάση άνηκε στους φιλοξενούμενους στο 83′ με τον Ντελάλα να μην μπορεί να μειώσει όταν βρέθηκε απέναντι στην εστία του Ψυχογιού.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός (Λίβας 84′), Καναβέτας (Σωτηρόπουλος 81′), Στρέμπας, Σβίγγος, Σπίντζος, Κασάπης, Μουλιάτος, Τσιώλης, Γεωργόπουλος (Δαύρος 70′), Λυμπερόπουλος, Γκαντιαγκά (Μπαλάσης 31′).

Εικοσιμία: Κουτσουμπάρδης, Στεφανάτος (Ντουκάι 42′), Πολλάτος, Φωκάς, Ζαρμπάντης (Μανέτης 83′), Καρσιάνος, Μπούσι, Πολλάτος Αλ. (Νταλάλα 70′), Χασάι (Κουμαριώτης 76′), Κόμητας, Πολυδωράτος.

 

Πηγή: arcadiasports

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις