Σε χθεσινό μας άρθρο είχαμε αναφερθεί στα νέα δυσμενή σχόλια από ιστοσελίδες της Ζακύνθου σχετικά με τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Ενωσιακού γηπέδου των Φαρακλάτων στον οποίο διεξήχθη ο αγώνας της Εικοσιμίας με το Καταστάρι για την 10η αγωνιστική της Γ’Εθνικής(διαβάστε εδώ).

Την ίδια ώρα που στο “χωράφι” των Φαρακλάτων όπως το είχε χαρακτηρίσει επιεικώς η ιστοσελίδα sport365.gr δεν γίνεται καμία παρέμβαση ώστε να αλλάξει η εικόνα του κάποιες άλλες ΕΠΣ έχουν προχωρήσει σε ανακαίνιση των γηπέδων τους.

Τελευταίο παράδειγμα το ανακατασκευασμένο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη το οποίο σε λίγες ημέρες θα παραδώσει στις ομάδες για την διεξαγωγή των αγώνων τους.

Ακολουθεί το σχετικό δημοσίευμα από τη σελίδα sportcyclades.gr(3/12/2018):

Στο τελικό στάδιο της ανακατασκευής με την παραλαβή και την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα μπήκαν σήμερα οι εργασίες στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου.

Τα συνεργεία δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να παραδώσουν ένα πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο, που θα διαθέτει 7 στρέμματα συνθετικού χλοοτάπητα, τόσο του κυρίως αγωνιστικού χώρου, όσο και του βοηθητικού 5Χ5 γηπέδου και των περιβαλλόντων χώρων του γηπέδου.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι η μοναδική παρέμβαση που θα γίνει, καθώς το γήπεδο πλέον θα διαθέτει ολοκαίνουριους πυλώνες φωτισμού και ανακατασκευασμένες αίθουσες που θα στεγάσουν χώρους όπως το ποδοσφαιρικό μουσείο που ετοιμάζει η ένωση.

Καθοριστική είναι και η συμβολή του χορηγού της ΕΠΣ Κυκλάδων «WINDOOR» του κ. Γιάννη Παλαμάρη, που αντικατέστησε πολλά φθαρμένα κουφώματα.

Η νέα εικόνα του γηπέδου αναμένεται να εκπλήξει όλους όσους το επισκεφθούν σε περίπου 10 ημέρες που θα ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού τάπητα.

Τα άτυπα εγκαίνια υπολογίζονται για τις 16 Δεκεμβρίου, όπου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της Γ΄Εθνικής Γυναικών, Περσέας Σύρου – ΑΣ Άνω Μεράς.

 

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ….???

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις