Τη νίκη με 4-1 στην Κεφαλονιά σημείωσε η Μικτή κ16 Ηλείας, η οποία πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής εθνικών ομάδων. Τη νίκη με 3-0 σημείωσε στην Κεφαλονιά και η Μικτή κ14, η οποία θέλει ένα βαθμό στη συνέχεια για να προχωρήσει και αυτή.

Στο ματς της κ16, οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 1΄με τον Λουκάτο. Η Ηλεία ισοφάρισε στο 35΄με τον Πλαστουργό. Στο 48′ η ηλειακή ομάδα έκανε το 1-2 με κεφαλιά του Κάρδαρη, ύστερα από φάουλ του Κουζή ενώ στο 57′ ο Πλαστουργός με κοντινή προβολή θα κάνει το 1-3.
Το τελικό 1-4  ήρθε στο 68′ όταν αρχικά ο Κουζής έβγαλε πάσα στην περιοχή για τον Πλαστουργό, αυτός έκανε πλασέ, ο Παπαγεωργίου απόκρουσε προσωρινά και ο Κάρδαρης σε κενή εστία εύκολα με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.(Δ. Λιονάτος): Παπαγεωργίου, Πολυχρονάτος, Φωής, Καβαλλιεράτος, Γασπαρής, Μαρούλης (49′ Μπουγάς), Κούρτι, Καραντινός (53′ Ζαχαράτος), Λουκάτος (72′ Μπαλάσκας), Κουρκουμέλης, Βιτωράτος
Ε.Π.Σ. Ηλείας (Αντ. Χρυσανθακόπουλος): Στάμος (69′ Πετρόπουλος), Κουζής (69′ Κωστόπουλος), Γιαννόπουλος, Ρουμελιώτης, Πλατής (69′ Σπηλιόπουλος), Παρασκευόπουλος (69′ Μπατζάλης), Πλαστουργός, Φερεκίδης, Θεοδωρόπουλος, Αντύπας, Κάρδαρης.

Στο ματς της κ14, ο ο Αλτάνης με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ, από τα όρια της περιοχής, θα περάσει την μπάλα πάνω από τον Μεσολωρά και θα την στείλει στα δίχτυα.
Στο 31′ η Ηλεία είχε και δοκάρι με σουτ του Αλτάνη. Ο Τσαγρής εκτέλεσε και ο Δουλεβέρης με κεφαλιά έκανε το 0-2.  Στο 50′ ο Τσάλας έκανε ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στη λήξη (70΄), ο Δουλαβέρης με ωραίο σουτ έκανε το τελικό 0-3.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (Σπ. Παπαδάτος): Μεσσολωράς (61′ Γεώργου), Βώρος, Συριάτος, Κάκιας, Φουρνιέ, Σπυράτος, Δρακουλόγκωνας (66′ Παπαδάτος), Καμπανός (59′ Τσιλιμιδός), Σοφιανός (66′ Καραχρήστος), Καρίμ-Καμινάρης (36′ Φίλιππας), Θεοδωρόπουλος

Ε.Π.Σ. Ηλείας (Αντ. Χρυσανθακόπουλος): Σίνος (66′ Δημητρακόπουλος), Παναγιωτακόπουλος, Τσαγρής (62′ Παπαναγόπουλος), Παρασκευόπουλος, Καραχρήστος, Φωτόπουλος (62′ Χριστόπουλος), Χασομέρης, Τσάλας (59′ Γιαννόπουλος), Παλούμπης, Δουλαβέρης, Αλτάνης.

 

ΠΗΓΗ:Ilia.news

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις