Γ’Εθνική:Ήττα για την Εικοσιμία από τον Ασπρόπυργο στην “πισίνα” των Φαρακλάτων

681

 

Ο Ασπρόπυργος είχε νικηφόρο πέρασμα από την… πισίνα των Φαρακλάτων, καθώς επιβλήθηκε με 4-0 του ΑΟ Εικοσιμίας, με τον Πετρόπουλο στο ντεμπούτο του να σημειώνει δύο τέρματα!

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα είχε αντίπαλο μόνο τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Ενωσιακού γηπέδου στα Φαρακλάτα! Λίγο πριν ξεκινήσει το ματς, η βροχή σταμάτησε, αλλά το κακό είχε γίνει! Ο πλαστικός χλοοτάπητας σε πολλά σημεία ήταν σαν πισίνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας και επικράτησαν με 4-0.

Στα αξιοσημείωτα, τα δύο τέρματα που πέτυχε στο ντεμπούτο του, με τη φανέλα του Ασπρόπυργου, ο Αντώνης Πετρόπουλος, ενώ ο έμπειρος φορ κέρδισε και πέναλτι (το οποίο έχασε ο Καραλής).

Στο δια ταύτα, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7′ με τον Πετρόπουλο. Στη συνέχεια το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα είχε τον έλεγχο και στο 27′ ο Πετρόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Καραλής, αλλά ο τελευταίος σημάδεψε το δοκάρι! Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Ασπρόπυργου μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν την υπόθεση νίκη. Ο Πρίκας στο 48′ έκανε το 2-0, για να έρθει ο Πετρόπουλος στο 61′ και να σημειώσει το 0-3! Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 72′ ο Καραλής.

Έτσι, η ομάδα του Ασπρόπυργου βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και την επόμενη Κυριακή υποδέχεται στην έδρα του, τον Παναργειακό, ο οποίος έχει έναν βαθμό περισσότερο, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση άνοδος!

Α.Ο. Εικοσιμιας: Ceka, Κουμαριωτης, Στεφανατος, Κουρτι (30′ ΠολλατοςΔ.), Korshumov (60′ Πολλατος Α.), Bushi, Λαμπρόπουλος, Κορσιανος, Dukaj (67′ Μαστορας), Ντανταλλα, Πολυδωρατος.

Ένωση Ασπροπύργου: Κατσουλης, Πρικας, Σταγακης, Παντελιδης, Βασιλείου (85′ Κρανης), Λογοθέτης Φ., Χατζοβασιλακης, Νάκας (53′ Κωσταρας), Πετρόπουλος (62′ Λογοθέτης Αγγ.), Καραλής (86′ Φουρικης), Vaz Mendes.

Καλή η διαιτησία του κ. Κεκερη (Κορινθιας) και των εποπτών του, κ.κ Τριανταφυλλου (Κορινθίας) και Γατσιου (Πρέβεζας).

 

ΠΗΓΗ:www.mikriliga.com

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις