Κυπελλούχος ο Παλληξουριακός σε ένα βαρετό , αδιάφορο και άχρωμο τελικό…!!!

495
ΠΗΓΗ:INKEFALONIA

Ένας από τους πιο βαρετούς και αδιάφορους τελικούς κυπέλλου των τελευταίων ετών διεξήχθη την Τετάρτη 17 Απριλίου στο μερικώς ανακαινισμένο Δημοτικό γήπεδο του Αργοστολίου.

Ο Παλληξουριακός έχοντας από την αρχή τον τίτλο του απόλυτου φαβορί το επιβεβαίωσε πλήρως καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στον Πυλλαριακό νικώντας τον με 6-0…!!!

Η ομάδα από το Ληξούρι αναδείχτηκε για 2η συνεχή χρονιά κυπελλούχος και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο ενώ τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσει στο κύπελλο Ελλάδας με τη νέα δομή που έχει από πέρυσι.

Ανοίγοντας το σκορ πάρα πολύ νωρίς και διευρύνοντας το συνεχώς χωρίς να υπάρχει και καμία αντίσταση από την αντίπαλη ομάδα μετέτρεψε γρήγορα τον τελικό σε τυπική διαδικασία με συνέπεια το ενδιαφέρον των θεατών να έχει καθοδική πορεία και μάλιστα αρκετά λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα το κοινό είχε αρχίσει να αποχωρεί.

Από οργανωτική πλευρά δεν είχαμε κάποια καινοτομία συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές ώστε να δώσει κάτι το ξεχωριστό και να καλύψει τη βαρεμάρα των θεατών οι οποίοι είχαν κουραστεί από το ποδοσφαιρικό θέαμα ενώ και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές ήταν εμφανές ότι ήθελαν να τελειώσει….αυτός ο άχρωμος τελικός.

Ας ελπίσουμε αυτός ο τελικός να αποτελέσει παράδειγμα ώστε η ΕΠΣΚΙ να αναθεωρήσει από την επόμενη σεζόν τον τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης του κυπέλλου.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα του Πυλλαριακού για την παρουσία του στον τελικό καθώς και στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην εξέδρα για να τον υποστηρίξει ο οποίος μάλιστα ήταν και η πλειοψηφία ενώ αντίθετα οι φίλοι του Παλληξουριακού ήταν αρκετά λιγότεροι.

Όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες παρά το γεγονός το ότι ήταν ένας τελικός και ο οποίος πραγματοποιούνταν μετά από πάρα πολλά χρόνια στο “ανακαινισμένο” γήπεδο του Αργοστολίου δεν κατάφερε να γεμίσει τις εξέδρες….ενώ αν αναλογιστεί κανείς ότι αρκετοί από τους θεατές ήταν από το Ληξούρι και την Πύλαρο , ο κόσμος από την πρωτεύουσα ήταν ελάχιστος…!!!

 

Ένας ακόμα τελικός κυπέλλου πέρασε………..και σίγουρα ο συγκεκριμένος θα έχει ξεχαστεί πολύ γρήγορα τις επόμενες ημέρες….!!!

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις