Όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει η ΕΠΟ μετά την απόφαση της να διακόψει την αγωνιστική δράση τόσο στη Γ’ Εθνική όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα ενημέρωσε τις Ενώσεις ότι ο φετινός άτυπος Κυπελλούχος(δεν θα υπάρχει απονομή Κυπέλλου) ο οποίος θα έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης της αντίστοιχης ΕΠΣ στην Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος για τη σεζόν 2020-21 θα προκύψει μετά από κλήρωση.

Τη Δευτέρα 11 Μαίου αναδείχθηκαν οι δύο πρώτοι “Κυπελλούχοι” στις ΕΠΣ Φθιώτιδας και ΕΠΣ Σάμου μέσα από τη διαδικασία της κλήρωσης όπως την έχει ορίσει η ΕΠΟ.

Στην ΕΠΣ Φθιώτιδας όπου το κύπελλο διακόπηκε στη φάση των ημιτελικών έλαβαν μέρος στην κλήρωση τέσσερις ομάδες από τις οποίες αναδείχθηκε άτυπος Κυπελλούχος η ομάδα Οπούντιος Μαρτίνος η οποία παράλληλα κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική.

Στην ΕΠΣ Σάμου είχαμε περισσότερες κληρώσεις καθώς το κύπελλο βρίσκονταν στα προημιτελικά με τελικό ζευγάρι το Α.Ε Βαθύλλου-Πανσαμιακού / Α.Ε Καρλοβασίου και νικητή την πρώτη ομάδα η οποία θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της ΕΠΣ στο Κύπελλο Ελλάδος.

Την εβδομάδα αυτή καθώς και την επόμενη θα έχουν αναδειχθεί ακόμα περισσότεροι Κυπελλούχοι καθώς οι ΕΠΣ έχουν ανακοινώσει ημερομηνίες για τη διεξαγωγή της κλήρωσης στην οποία η συμμετοχή των ομάδων δεν είναι υποχρεωτική.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις