Μέτρα στήριξης στα ποδοσφαιρικά σωματεία από τις Ενώσεις…εμείς..???

135

Για την οικονομική στήριξη των σωματείων αρκετές ποδοσφαιρικές ενώσεις λαμβάνουν μέτρα ώστε αυτά να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η κρίση του κορωνοίου.

 

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, αναλογιζόμενη τις επιπτώσεις της δύσκολης για όλους μας περιόδου της πανδημίας και το γεγονός πως ανατράπηκε ο σχεδιασμός των ερασιτεχνικών σωματείων επιφέροντας πρόσθετες δυσκολίες στη λειτουργία και την επιβίωσή τους, λαμβάνει άμεσα τα κατωτέρω μέτρα οικονομικής στήριξης και ελάφρυνσης των σωματείων – μελών της Ένωσης.

1) Μείωση των παραβόλων συμμετοχής σε όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣΗΠ. Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 τα παράβολα συμμετοχής θα διαμορφωθούν ως εξής:

Α΄ Ερασιτεχνική: 40 €

Β΄ Ερασιτεχνική: 30 €

Γ΄ Ερασιτεχνική: 20€

Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣΗΠ: 20 €

2) Μείωση κατά 10% των εξοδολογίων διαιτησίας για όλες τις κατηγορίες.

3) Διατήρηση των δύο αγωνιστικών δωρεάν διαιτησίας για όλες τις κατηγορίες.

4) Συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία “ΣΙΟΝΤΗΣ Ν. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ – ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.” για τη χορηγία αθλητικού υλικού στα σωματεία.

5) Διενέργεια Λαχειοφόρου Αγοράς με έπαθλο ένα αυτοκίνητο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τα σωματεία.

6) Χορηγία διακοσίων πενήντα (250) Ευρώ στα σωματεία από την εταιρεία “Σύγχρονες Κατασκευές Ηπείρου Βρακάς – Παππάς Ε.Ε.”, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί.

Η διάθεση των λαχνών της Λαχειοφόρου και η λήψη της χορηγίας από τα σωματεία θα πραγματοποιηθούν εντός του Ιουνίου, οπότε και θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση με νέα μας ανακοίνωση.

 

 

ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Πρέβεζας-Λευκάδας και σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, δείχνοντας και έμπρακτα τη στήριξή μας στα Σωματεία-Μέλη μας, στη δύσκολη αυτή συγκυρία που έχει επηρεάσει και τον χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

  1. Τα έξοδα της Διαιτησίας για τον 1ο εντός έδρας αγώνα του κάθε Σωματείου της Ένωσης στα Πρωταθλήματα Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Π.-Λ. αγωνιστικής περιόδου 2020-21, θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την Διοργανώτρια.
  2. Το παράβολο συμμετοχής στο Κύπελο Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ.Π.-Λ. για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και αυτό από την Διοργανώτρια για όλες τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Με υπευθυνότητα και πλήρη επίγνωση της κατάστασης θα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα στα Σωματεία- Μέλη μας, παρέχοντας από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατόν και ελπίζουμε η Νέα Αγωνιστική χρονιά να βρει όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου μας κ όχι μόνο υγιείς και δυνατούς να επιτύχουν κάθε στόχο τους.

 

Σε όλη την επικράτεια είναι επιτακτική η στήριξη των ποδοσφαιρικών σωματείων και για αυτό ολοένα και περισσότερες Ενώσεις θα ανακοινώνουν μέτρα στήριξης…..ας ελπίσουμε ανάλογες πρωτοβουλίες και αποφάσεις να παρθούν και από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις