Στη χθεσινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Διοργανώσεων για άνοδο στη Γ’ Εθνική περισσότερων ομάδων όσον αφορά τις ΕΠΣ Αθήνας , Πειραιά , Μακεδονίας , Λάρισας και Αχαίας.

Έτσι λοιπόν ο συνολικός αριθμός των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2020-21 ανέρχεται σε 143 κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει αύξηση των ομίλων σε 9.

Επίσης η επιτροπή αποφάσισε ότι θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων την 1η Ιανουρίου 2000 κι εντεύθεν κάτι που είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας.

Ακόμα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι όσες πρωταθλήτριες ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, δικαίωμα αποκτούν οι δευτεραθλήτριες.

Η νέα μεταγραφική περίοδο ξεκινάει στις 3 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Νοεμβρίου.

Με βάση λοιπόν τα νέα δεδομένα οι πιθανοί αντίπαλοι του Παλληξουριακού θα προέρχονται από την Πελοπόννησο και τη Ζάκυνθο όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια και οι ομάδες που ενδεχομένως να απαρτίζουν τον όμιλο είναι οι ακόλουθες:

 

ΕΠΣ Αχαΐας: Θύελλα Πατρών, Διαγόρας Βραχνέικων, Παναιγιάλειος, Αχαϊκή

ΕΠΣ Μεσσηνίας: Διαβολίτσι, Πάμισσος Μεσσήνης

ΕΠΣ Λακωνίας: ΠΣ Σπάρτη, Πανγυθεατικός, Άρης Σκάλας

ΕΠΣ Αρκαδίας: Παναρκαδικός, Ερμής Μελιγούς

ΕΠΣ Ηλείας: ΠΑΟ Βάρδας, Αίας Γαστούνης

ΕΠΣ Ζακύνθου: Ζάκυνθος, ΑΟ Τσιλιβί*, Εθνικός Σκουλικάδου

ΕΠΣ Αργολίδας: Ναύπλιο, Ερμιονίδα, Κορωνίδα Κοιλάδας

 

*Το σωματείο ΑΟ Τσιλιβί έχει δηλώσει ότι μάλλον δεν θα συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα γνωρίζουμε τις προθέσεις των ομάδων να δηλώσουν συμμετοχή κάτι που θα καθορίσει και τη διαμόρφωση του ομίλου.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις