Ενόψει της έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων η ΕΠΣΚΙ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

” Καλούνται από τους Ενωσιακούς Προπονητές, την Δευτέρα  22/11/2021 και ώρα 17:30’ (Ώρα έναρξης προπόνησης) στο Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, όσοι ποδοσφαιριστές γεννήθηκαν τα έτη 2007-2008 (K15) και 2005-2006 (K17) για την προεπιλογή και την συγκρότηση των Μικτών Ομάδων K15 και K17 της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., οι οποίες θα αγωνισθούν στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ε.Π.Ο. “

Παρατηρούμε λοιπόν ότι οι προπονήσεις των Μικτών Ομάδων θα γίνονται πλέον στο Δ.Α.Κ Αργοστολίου και όχι στο Ενωσιακό γήπεδο των Φαρακλάτων και προφανώς και η έδρα των εντός αγώνων των ομάδων μας θα είναι το συγκεκριμένο γήπεδο.

Η αδιαφορία και η εγκατάλειψη του Ενωσιακού γηπέδου την τελευταία δεκαετία το κατέστησε ακατάλληλο για την όποια δραστηριότητα με αποτέλεσμα οι Μικτές Ομάδες να αποχωρήσουν από τη φυσική τους έδρα(δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία παραχώρησης του γηπέδου στο Δήμο Αργοστολίου όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και πολλούς μήνες).

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκαν οι Μικτές Ομάδες στα Φαρακλάτα ήταν στις 4 Μαρτίου του 2020 όπου γνώρισαν ισάριθμες ήττες από τις αντίστοιχες ομάδες της Λακωνίας(Κ12 1-2 και Κ14 0-5).

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο(2020-21) δεν έγινε το αντίστοιχο πρωτάθλημα λόγω του κορονοίου.

Εικόνες από εκείνες τις αναμετρήσεις(πηγή:Sportsthea.blogspot.com).

Ο συνωστισμός πλέον στο Δ.Α.Κ Αργοστολίου από τις ομάδες που δεν έχουν άλλη επιλογή είναι πολύ μεγάλος και ας ελπίσουμε σε μερικά χρόνια και το γήπεδο αυτό να μην έχει την ίδια τύχη με το Ενωσιακό και τα άλλα εγκαταλειμμένα γήπεδα στο νησί μας.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις