Με πολύτιμες εμπειρίες επιστρέφουν από το Surf Cup με την Ακαδημία Βαλένθιας ΝΑ ο Ευάγγελος Χαραλαμπέλης κ’ ο Μάριο Πίρρα

158

 

Μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στον 3ο όμιλο των προκριματικών στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου Surf Cup 2021 που διεξάγεται στην Καταλονία η Ακαδημία Βαλένθιας ΝΑ με τη συμμετοχή και δύο παιδιών από την Κεφαλονιά του Ευάγγελου Χαραμπέλη και του Μάριο Πίρρα διασταυρώθηκε στα προημιτελικά με την Ακαδημία Βαλένθιας Ισπανίας κάτι το οποίο είχαμε επισημάνει ότι ήταν πιθανό να συμβεί(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

 

 

Στην αναμέτρηση αυτή η Ακαδημία Βαλένθιας Ισπανίας επιβλήθηκε στην Ακαδημία Βαλένθιας ΝΑ με σκορ 3-0 κάτι άλλωστε που ήταν προβλεπόμενο με βάση τη δυναμικότητα των δύο ομάδων.

Μάλιστα η Ακαδημία Βαλένθιας Ισπανίας νίκησε στα ημιτελικά την Αθλέτικ Μπιλμπάο με σκορ 6-0 και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα.

 

 

Τα δύο παιδιά από την Κεφαλονιά αποκόμισαν αρκετές και σημαντικές εμπειρίες που είναι σίγουρο ότι θα τους βοηθήσουν στη μελλοντική τους πορεία.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις