Ζακυνθινός διαιτητής στους πίνακες της FIFA-Την ίδια ώρα η τοπική διαιτησία βρίσκεται σε πτώση

246

Στη λίστα των διεθνών διαιτητών μπήκε ο Ζακυνθινός Κωνσταντίνος Ψάρρης. Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή για τον βοηθό από το γειτονικό νησί ο οποίος άλλωστε έχει ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια και κατάφερε να πετύχει κάτι εξαιρετικό.

Ο Κώστας Ψάρρης θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε αγώνες Champions League, Europa League, Europa Conference League, αλλά φυσικά και σε αγώνες εθνικών ομάδων και επίσης διεθνείς διοργανώσεις εφόσον κληθεί.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Ζακύνθου για τον βοηθό Διαιτητή Κωνσταντίνο Ψάρρη και την άνοδο του στον πίνακα των Διεθνών Αξιωματούχων Διαιτητών της FIFA. H Ένωση μάλιστα τόνισε ότι περιμένει και τους υπόλοιπους αξιολογημένους διαιτητές του νησιού μας να έχουν ανάλογη πορεία.

«O Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ζακύνθου συγχαίρουμε τον Βοηθό Διαιτητή της Ένωσής μας Ψάρρη Κωνσταντίνο για την άνοδο του στον πίνακα των διεθνών Αξιωματούχων Διαιτητών της FIFA 2022. Είμαστε πεπεισμένοι ότι την ανοδική πορεία του Κωνσταντίνου, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι αξιολογημένοι Διαιτητές της Ένωσης στο μέλλον, γνωρίζοντας τις ικανότητες τους και στηρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά».

Την ίδια ώρα στο νησί μας η διαιτησία έχει “βαλτώσει” με τα παράπονα των ομάδων σε κάθε αγωνιστική να είναι πολλά για κακές διαιτησίες ενώ πολλές φορές και οι βοηθοί κρίνονται ως αρνητικοί πρωταγωνιστές.

Μάλιστα μερικοί σε άλλες περιοχές της χώρας δεν θα ορίζονταν ούτε σε παιδικά πρωταθλήματα.

Είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας ότι όσο δεν υπάρχουν παρατηρητές διαιτησίας στους αγώνες η κατρακύλα δεν θα έχει σταματημό ενώ είναι πλέον προφανές ότι και οι ικανότητες της τοπικής διαιτησίας είναι άκρως στοιχειώδεις και συνεπώς κρίνονται επιτακτικά εντατικά σεμινάρια κατά τη διάρκεια των γιορτών καθώς θα υπάρχει και διακοπή του πρωταθλήματος.

Όσο δεν υπάρχει βούληση από την ΕΠΣΚΙ να αλλάξει τα δεδομένα είναι σίγουρο ότι δεν θα δούμε ποτέ κάποιον διαιτητή από την Κεφαλονιά στις αντίστοιχες λίστες της FIFA…!!!

Υπάρχει το θαύμα των Χριστουγέννων αλλά για την τοπική διαιτησία θα αργήσει πολύ ακόμα………

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις