Δελτίο τύπου Α.Σ.Ε.Α.

191

Δελτίο τύπου Α.Σ.Ε.Α. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 19/2/2022

Την Κυριακή 13/2/2022 στο παμπελοποννησιακό η ομάδας έπαιξε για την διεκδίκηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου , έπειτα από την κατάκτηση της ανόδου στην β εθνική Δυτικής Ελλάδος για το πρωτάθλημα της ΕΦΟεπΑ .

Στον ημιτελικό αντιμετωπίσαμε την ομάδα ΑΕΚ ΠΑΤΡΩΝ που τερμάτισε στην δεύτερη θέση του 2ου ομίλου στην κανονική διάρκεια . Η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-1 σκορ κάτω από απαράδεκτες συνθήκες καθώς οι αθλητές μας και ο προπονητής κατά την διάρκεια του αγώνα δέχτηκαν μπουλινγκ .Μάλιστα στον πρώτο αγώνα οπού και χάθηκε από τον αθλητή μας Χατζηκυριάκο με σκορ 3-2 και 14-12 στο 4Ο σετ διαπιστώθηκε ότι αντίπαλος έπαιζε με αντικανονική ρακέτα από την αρχή καθώς δεν είχε γίνει ο αντίστοιχος έλεγχος από τους διαιτητές κάτι που έγινε με τις δίκες μας ρακέτες .

Στο τέλος του αγώνα ο Αρχηγός μας υπέβαλε ένσταση .Στην συνέχεια αγωνιστήκαμε με την ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που είχε τερματίσει στην 1η θέση του β ομίλου , την οποία και κερδίσαμε με 3-2 . Στον τελικό έπαιξε η ΑΕΚ ΠΑΤΡΩΝ με τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ και νικητής αναδείχθηκε η ομάδα που στον όμιλο μας ,στην κανονική περίοδο τερμάτισε 2η με σκορ 3-2 .
Δεν έγιναν απονομές καθώς πρέπει να εκδικαστεί η ένσταση μας .

Επόμενος αγώνας το Κύπελλο Δυτικής Ελλάδος για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης , όπου παίζουν όλες οι κατηγορίες μαζί ( Α ΄τοπικό, Β εθνική, Α2 και Α1 ).

Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας για πρώτη φόρα, με την ομάδα ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ ομάδα της β ‘ εθνικής ημερομηνία θα ανακοινωθεί της επόμενες ημέρες.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. Α.Σ.Ε.Α. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις