Μετά από δύο χρόνια λόγω κορονοίου πραγματοποιήθηκε και πάλι το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου στο ΔΑΚ Αργοστολίου ο τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στον Παλληξουριακό και την Εικοσιμία.

Το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο και το ευχάριστο ήταν ότι υπήρχαν και πολλά παιδιά κυρίως από τις ακαδημίες των δύο σωματείων δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Αγωνιστικά δεν παρακολουθήσαμε κάτι το ιδιαίτερο και κυρίως από την πλευρά του Παλληξουριακού που είναι και πιο ποιοτική ομάδα ενώ για τα φετινά δεδομένα της Εικοσιμίας αντιμετώπισε ισάξια τον αντίπαλο της.

Πιθανόν να ήταν και το χειρότερο παιχνίδι του Παλληξουριακού σε σχέση με ότι έχουμε παρακολουθήσει φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερες φάσεις , υπήρχαν δυνατές μάχες αλλά και εντάσεις μεταξύ των παικτών με συνέπεια να έχουμε και πολλές διακοπές στον αγώνα που χάλαγαν τον όποιο ρυθμό.

Έτσι το 90λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ με τις ομάδες να οδηγούνται σε παράταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ο Παλλάκης θα σκοράρει δίνοντας προβάδισμα στον Παλληξουριακό με 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μετά το γκολ υπήρχε διακοπή στον αγώνα λόγω ρίψης μπουκαλιών και φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο με τους διαιτητές να αποσύρονται και να ζητούν εκκένωση του γηπέδου ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Τελικά με κάποιες θεσμικές παρεμβάσεις οι διαιτητές επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε έστω και επεισοδιακά.

Ο Παλληξουριακός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αν και απομένουν και τυπικά τρεις αγωνιστικές κατέκτησε και το κύπελλο και το μυαλό του πλέον βρίσκεται στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις