Ήταν 21 Μαρτίου του 2018 όταν στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο Φαρακλάτων διεξήχθη ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΚΙ ανάμεσα στον Παλληξουριακό και στους Πρόννους.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ήταν και ο τελευταίος τελικός που έγινε στα Φαρακλάτα πριν κατηφορίσουμε για το ΔΑΚ Αργοστολίου.

Η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα των Πρόννων είχε προηγηθεί στο 15 λεπτό με γκολ του Στάβερη Κυριάκου που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και ενώ τα λεπτά κυλούσαν ο προπονητής τότε του Παλληξουριακού  Σπύρος Παπαδάτος στο 62′ πέρασε στο παιχνίδι τον Πολλάκη Γεράσιμο στη θέση του Αντωνάτου Ηλία.

Η αλλαγή αυτή αποδείχθηκε “χρυσή” καθώς ο Πολλάκης όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του στο 80′ λεπτό αλλά και να ανατρέψει το αποτέλεσμα επτά λεπτά αργότερα κάνοντας το 2-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον Παλληξουριακό να κερδίζει τον τίτλο χάρις τα δύο γκολ του Πολλάκη.

ΤΟ 2ο ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 2018

 

Η εξέλιξη του χθεσινού τελικού ανάμεσα στον Παλληξουριακό και στην Εικοσιμία μας θύμισε κάτι από τον τελικό του 2018.

Ο Πολλάκης μπήκε και πάλι ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο αυτή τη φορά χρειάστηκε  λίγο περισσότερο χρόνο για να σκοράρει και με το 1-0 που πέτυχε στο δεύτερο μέρος της παράτασης χάρισε και πάλι το κύπελλο στην ομάδα του.

 

 

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε έτσι για την ιστορία ότι τα γκολ τόσο το 2018 αλλά και το 2022 ο παίκτης του Παλληξουριακού τα πέτυχε στο βόρειο τέρμα των γηπέδων…!!!

Πλέον ο Γεράσιμος Πολλάκης αποδεικνύεται παίκτης των τελικών και μάλιστα η “χρυσή” αλλαγή……

 

*Οι φωτογραφίες είναι από το Sportsthea

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις