Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Περιστερίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα(OPEN) Τεχνικής Κολύμβησης στο οποίο συμμετείχε και ο Ποσειδώνας Ληξουρίου.

Το σωματείο από το νησί μας κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια με την Μαρκάτου Μαρίνα Χαραλαμπία στα 1500μ Επιφάνειας Γυναικών και την Κατσαΐτη Άννα Λυδία στα 50μ Διπλά Πέδιλα Γυναικών.

Άλλες αξιόλογες επιδόσεις ήταν της Ευαγγελάτου Ισμήνης με 5η θέση στα 50μ και στα 100μ Επιφάνειας Γυναικών καθώς και στα 400μ Υ/Β Γυναικών.

Επίσης η Πολυδώρου Αικατερίνη κατέλαβε την 6η θέση στα 800μ Επιφάνειας Γυναικών ενώ και η σκυταλοδρομία 4×200μ Επιφάνειας Γυναικών αποτελούμενη από τις Μαρκάτου , Μύριλλου , Πολυδώρου και Ευαγγελάτου από λίγο έχασε το χάλκινο μετάλλιο καταλαμβάνοντας τελικά την 4η θέση.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους , καθώς και στους προπονητές τους ενώ το επόμενο μεγάλο εγχώριο ραντεβού είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 28-31 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη.

 

Τα τελευταία μέτρα της 1η τελικής σειράς στα 1500μ Επιφάνειας Γυναικών όπου συμμετείχε η Μαρκάτου Μαρίνα Χαραλαμπία.

 

Τελικός 50μ Διπλά Πέδιλα Γυναικών με τη συμμετοχή της Κατσαΐτη Άννα Λυδία όπου και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

 

Απονομή μεταλλίου στην Κατσαΐτη Άννα Λυδία.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις