Στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  με το ΣΕΓΑΣ, οι αθλητές που φιλοξενούνται στο Ληξούρι σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν τουριστικά αξιοθέατα του νησιού και γνωρίσαν κάποιες από τις ομορφιές του νησιού μας.

Η περιήγηση των αθλητών ξεκίνησε από τις Καταβόθρες όπου εκεί τους ενημέρωσαν οι Γεωλόγοι του Γεωπάρκου Κεφαλονιάς & Ιθακης για το φαινόμενο , και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης όπου απόλαυσαν την βαρκάδα στο μαγευτικό τοπίο της Μελλισανης .

Η περιήγησης συνεχίστηκε με επίσκεψη στο Μυρτο όπου οι αθλητές πραγματικά μαγεύτηκαν από την άγρια όμορφια της πιο διάσημης παραλίας των Ιονίων Νήσων.

Τους αθλητές συνόδευε ο οικοδεσπότης Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός ενώ στομ Αργοστόλι τους υποδέχτηκε και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός ενώ στα Λιμνοσπήλαια και στον Μύρτο ήταν μαζί τους και ο Δήμαρχος Σάμης Μάκης Μονιάς.

Δηλώσεις Κώστα Κεντέρη, Αντιπροέδρου ΣΕΓΑΣ – Ολυμπιονικη , και Σταύρου Τραυλού , Αντιπεριφερειάρχη

Τόσο ο Κώστας Κεντέρης όσο και οι αθλητές ήταν ενθουσιασμένοι απο τη φιλοξενία και τις ομορφιές του νησιού μας , εξέφρασαν μάλιστα την επιθυμία τους να έρθουν και το 2023 στην Κεφαλονιά για προετοιμασία.

Φαίνεται ότι έρχονται τα καλύτερα για τον στίβο στην Κεφαλονιά!

Ρεπορταζ : ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

ΦΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Στις Καταβόθρες ενημερώθηκαν για το φαινόμενο της “εξαφάνισης” της θάλασσας

Βαρκάδα στην Μελισσάνη

Στον ένα και μοναδικό Μύρτο

Περισσότερες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις