Η τελετή έναρξης του 32ου Kefalonia Gym Festival “Άννα Πολλάτου” στο Αργοστόλι

480

Μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω μέτρων πανδημίας, χθες επανήλθε δριμύτερο το 32ο Kefalonia Gym Festival “Άννα Πολλάτου”.

Ομάδες νέων παιδιών γέμισαν το Αργοστόλι με τα γέλια και το χορό τους. Ξεκίνησαν από την Πλατεία Καμπάνας για να καταλήξουν στην κεντρική Πλατεία Αργοστολίου και να προσφέρουν ένα ακόμα εντυπωσιακό θέαμα.

Στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός , ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Αργοστολίου Νικόλας Βαλλιανάτος και ο σύμβουλος του Δημάρχου Αργοστολίου για θέματα πολιτισμού Βίκτωρ Ρουχωτάς.

Τις φιλοξενούμενες αποστολές καλωσόρισε, ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Επτανήσων Σταύρος Μπασιαρδής .. Την τελετή, παρουσίασε όπως πάντα με εξαιρετικό τρόπο η Ελένη Δαρδαμάνη.

Αύριο Παρασκευή 24 Ιουνίου έχει την τιμητική του το Ληξούρι όπου στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της πόλης, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του φεστιβάλ.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, θα συνεχιστεί με την δεύτερη του ημέρα στα Φραγκάτα στις 8 και 30’ το βράδυ.

Η διοργάνωση θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου με την κεντρική εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου “Αντώνης Τρίτσης”, στις 19.00 σε μια φαντασμαγορική τελετή λήξης.

Συνδιοργανωτές του 32ου Φεστιβάλ είναι: η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφαλληνίας, ο Δήμος Αργοστολίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αργοστολίου, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθείστε τον ρυθμό και απολαύστε αυτό το 3ήμερο της ομορφιάς και της αρμονίας.

(Σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες)

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις