Από τις 24-26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά το πανελλήνιο τουρνουά beach volley KASTORIA ERREA JUNIORS OPEN στις κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών κάτω των 19 ετών.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος και οι αθλητές-αθλήτριες του σωματείου BV Ammos Kefalonia έχοντας καλή παρουσία.

Το δίδυμο Αυγουστάτου Αμαλία/Λούκα Σοφία αγωνίστηκε στον 3ο όμιλο όπου ξεκίνησαν με ήττα 1-2 από το δίδυμο Φανιουδάκη Ελευθερία/Φανιουδάκη Νικολέττα ενώ στο δεύτερο αγώνα κέρδισαν με 2-0 το δίδυμο Καραδημήτρα Ευθυμία/Σκουλούδη Αμαλία και προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

Εκεί αντιμετώπισαν το δίδυμο Κοντζεδάκη Ιωάννα/Φετφατζή Ελευθερία από το οποίο ηττήθηκαν με 2-0 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του τουρνουά.

Το δίδυμο των αγοριών Ματράγκος Νίκος/Σπυράτος Διονύσης στο 2ο όμιλο είχαν μια ήττα και μια νίκη από τους Γκουβάκης Βέργος / Φουμάκης Νίκος και Πέτσης Ιωάννης / Τσελίκος Αναστάσιος με 2-1 και 0-2 αντίστοιχα και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Στα προημιτελικά αντιμετώπισαν το δίδυμο Δημητριάδης Γιώργος / Ανδριανίδης Κώστας το οποίο και κέρδισαν με 2-0 συνεχίζοντας στα ημιτελικά όπου και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους καθώς ηττήθηκαν από το δίδυμο Γεωργιάδης Χριστόφορος / Ρουμελιώτης Φώτης με 2-0.

Τα κορίτσια κατέλαβαν την 5η θέση και τα αγόρια την 3η θέση στη διοργάνωση αυτή.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στους προπονητές τους για την προσπάθεια τους.

 

Στα κορίτσια το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Αθηναίες Κατερίνα Κατέρη, Αγγελική Κοντακιώτη, οι οποίες τελείωσαν τη διοργάνωση αήττητες και με μόλις δύο χαμένα σετ σε 5 αγώνες. Στον τελικό της διοργάνωσης νίκησαν τις Κρητικές Ιωάννα Κοντζεδάκη, Ελευθερία Φετφατζή με 2-1 (21-05, 19-21, 15-10) σετ.

Στα αγόρια νικητές ήταν οι Αθηναίοι Βίκτωρας Μηλιώνης και Ηλίας Ρέγκλης, οι οποίοι αν και έχασαν το πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το πρώτο σκαλί του βάθρου. Στον τελικό της διοργάνωσης χρειάστηκαν 52 λεπτά για να επιβληθούν του Χριστόφορου Γεωργιάδη και του Φώτη Ρουμελιώτη από τα Τρίκαλα με 2-1 (21-14, 16-21, 15-12) σετ.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις