Το πρώτο παιχνίδι του επίσημου τουρνουά της ΕΟΚ, Γαλανόλευκα Αστέρια, διεξήχθη με πλήρη επιτυχία απόψε στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου..
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες,γονείς, προπονητές και φυσικά τους μικρούς αθλητές του τόπου μας για αυτή την όμορφη βραδιά..
Ελπίζω τα παιδιά να χάρηκαν πάνω από όλα την συμμετοχή τους σε έναν αγώνα μπάσκετ, που για τα περισσότερα ήταν ο πρώτος αγώνας με πραγματικές συνθήκες όπως διαιτησία, χρονόμετρα,γραμματεία..
Τα παιχνίδια συνεχίζονται ώστε οι μικροί μπασκετμπολίστες να μπαίνουν σιγά σιγά σε συνθήκες αγώνων και να γνωρίσουν καλύτερα το αγωνιστικό κομμάτι του μπάσκετ,όπως και το τι σημαίνει ομάδα και τον υγιή ανταγωνισμό στο άθλημα που αγαπάνε…
Μόνο μπάσκετ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ/ΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Πολύ όμορφα κύλησε η πρώτη αγωνιστική του τουρνουά ”ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ”, με τους αθλητές και των δυο ομάδων να αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις για τη συνέχεια…!!!
Τέτοιες προσπάθειες είναι αξιέπαινες, γιατί δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες, να εξελιχθούν και να ωριμάσουν αθλητικά, πάντοτε με παιδαγωγικό τρόπο… !!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και γενικότερα στον κόσμο, που παρευρέθηκε στο κλειστό γήπεδο Αργοστολίου και στήριξε την προσπάθεια των παιδιών…!!!
ΑΣΚ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!