Την 1η του νίκη στη σεζόν σημείωσε, σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς επί του δυνατού Α.Ο. Πρόννων με σκορ 2-1!

Η “πράσινη” ομάδα, μετά από αυτή τη νίκη, αλλά πολύ περισσότερο από την εμφάνιση, μπορεί να ελπίζει για ένα καλύτερο μέλλον στην Α’ κατηγορία.

Μπορεί να παραμένει ουραγός, όμως σήμερα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει στόχο την 4αδα, έστειλε μήνυμα παντού και δήλωσε παρόν.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και αρκετά ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι, παθιασμένοι για να σταματήσουν το αρνητικό μέχρι τότε σερί, μπήκαν από την αρχή δυνατά για την 1η τους νίκη και έτσι το ολοκλήρωσαν, αφού δεν σταμάτησαν σε κανένα σημείο να παλεύουν και να το πιστεύουν, ακόμη και όταν ήταν για λίγο πίσω στο σκορ.

Για αυτό και μόνο για αυτή την προσπάθεια την άξιζαν.

Οι φιλοξενούμενοιδεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, ίσως νσ μην περίμεναν την αντίδραση των γηπεδούχων τη δεδομένη στιγμή, με αποτέλεσμα να δεχθούν μία ήττα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συνέχεια και στους στόχους της ομάδας των Πρόννων.

………………………………………………………………………………………………………………

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το οποίο διεξήχθη μέσα σε ένα εκνευριστικό ψιλόβροχο, αλλά και με μεγάλη παρουσία φίλων των φιλοξενούμενων, ο πρωτοπόρος και με το απόλυτο Πυλαριακός, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, θα πάρει μία ακόμη νίκη, την 5η συνεχόμενη με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων και σκορ 2-0.

Έτσι, οι “κυανέρυθροι” από την Πύλαρο θα συνεχίσουν… συνοδηγοί με τον Παλληξουριακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας, με πειστικές μάλιστα εμφανίσεις που δηλώνουν ότι, φέτος μπορεί να το πάει κάπου παραπάνω!

Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν για το καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι, όμως ο Πυλαριακός με τη δική του σημερινή παρουσία δεν τους το επέτρεψε.

Πλέον τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια για αυτούς και καλούνται άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες, έστω και αν την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τον Α.Ο Πρόννων στο Δημοτικό Σκάλας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SPORTSTHEA

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!