Με το παιχνίδι στο Σταυρό της Ιθάκης  μεταξύ Προόδου – Πρόννων, άνοιξε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής των ημιτελικών στο τοπικό κύπελλο και τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς” για τη ρεβάνς της Σκάλας στις 17/1/2024.

Σίγουρα ένα καλό αποτέλεσμα από την πλευρά των φιλοξενούμενων, το οποίο τους δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά επαναλαμβάνουμε όλα είναι ανοικτά.

Σε γενικές γραμμές, στο “Ν. Ραυτόπουλος” παρακολουθήσαμε ένα καλό, δυνατό, με καλό ρυθμό παιχνίδι, κυρίως κέντρου, κάποιες καλές στιγμές απέναντι από τις δύο εστίες και από τις δύο ομάδες, ενώ οι γηπεδούχοι θα σταθούν άτυχοι αφού θα έχουν και ένα δοκάρι 83′!

 


 

Στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι στα Μακρυώτικα, ο Α.Ο. Σάμης θα είναι ο νικητής του πρώτου αγώνα της σειράς των προημιτελικών του τοπικού κυπέλλου, αφού θα πάρει τη νίκη με σκορ 4-0 από τον γηπεδούχο Πυλαριακό και ουσιαστικά την πρόκριση στην τετράδα των ημιτελικών.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, την φιλοξενούμενη ομάδα να είναι καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και τους γηπεδούχους να προσπαθούν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί.

 


 

Σε ένα μέτριο πρώτο προημιτελικό, το απόγευμα της Τετάρτης 13/12 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Διλινάτα – Α.Ο. Εικοσιμία “άσφαιροι” θα μείνουν στο 0-0 και έτσι θα δώσουν παράταση στην αγωνία της ρεβανς το νέο χρόνο.

Ένα αποτέλεσμα που δεν δίνει φαβορί, ενόψει της ρεβάνς στο ίδιο γήπεδο στις 17/1/2024.

Στο πρώτο ημίχρονο οι άμυνες των δύο ομάδων ήταν αυτές που καθόριζαν την τύχη του αγώνα, αφού εκεί άλλωστε έδειχναν να έχει πέσει το βάρος τους, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε ένα μέτριο πρώτο 45λεπτο, χωρίς ρυθμό και με πολλά λάθη στην ανάπτυξη.

Και στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε δραματικά, σε ένα παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες διατηρούσαν κατοχή, εναλλάξ και οι άμυνες συνέχιζαν να διακρίνονται.

Επομένως και το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, αν και οι γηπεδούχοι μπορούν να τα έχουν με την τύχη τους, στη φάση του 75′ με τον Καλαφάτη.

 


 

Στο παιχνίδι που διεξήχθη με το φως των προβολέων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Παλληξουριακός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα επιθετικά, με αποτέλεσμα να απολέσει το φετινό του απόλυτο που ήταν 11Χ11 μέχρι τώρα, αλλά και να μένει στην αγωνία της ρεβάνς, μετά τη σημερινή του ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη μαχητική Εύγερο.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι “ερυθρόλευκοι” στη μεγαλύτερη διάρκεια του θα πατάνε καλύτερα γήπεδο, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό, χρονικό σημείο που απείλησαν αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, αλλά ήταν νευρικοί και άστοχοι στην τελική προσπάθεια, ενώ έχασαν και πέναλτι!

Αρχικά, είχαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ενώ με την πάροδο του χρόνου οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν περισσότερο την κατοχή.

Η Εύγερος, προσπάθησε να κρατήσει ενδιαφέρουσα τη ρεβάνς, απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο και τα κατάφερε, αφού κατέβηκε στο παιχνίδι με στόχο να παίξει ποδόσφαιρο, χωρίς να το φοβηθεί και αυτό είναι κάτι που χαροποίησε τον coach, ο οποίος είδε τους ποδοσφαιριστές του να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για 90+’ και να μάχονται ακόμη και τη στιγμή που ήταν πίσω στο σκορ.

Ήταν σωστά στημένοι αμυντικά και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα κάτι που κατάφεραν στο τέλος, ισοφαρίζοντας σε μία από αυτές.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SPORTSTHEA

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!