ΕΠΣΚΙ/Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

199

Αποφασιστικός, καταιγιστικός και πολύ παραγωγικός, αποδείχθηκε ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός, στο σημερινό του παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη, αφού στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, θα πάρει μία εύκολη νίκη με αντίπαλο την Πρόοδο Ιθάκης και σκορ 9-0, προσφέροντας παράλληλα θέαμα και γκολ!

Αυτή ήταν η 6η σερί νίκη του στη διοργάνωση, διατήρησε το απόλυτο 6Χ6 και έμεινε πλέον μόνος στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, μετά τη νέα ήττα του Πυλαριακού από τον Α.Ο. Σάμης, το απόγευμα στα Μακρυώτικα.
Όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα, το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής.

Οι γηπεδούχοι, είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του, πέτυχαν εννιά τέρματα, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες και πέναλτι, επιστρέφοντας άμεσα από την γκέλα της περασμένης Τετάρτης και το 1-1 με την Εύγερο, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και τον πρώτο προημιτελικό του τοπικού κυπέλλου.


 

Σήμερα Σάββατο 16/12 το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, άνοιξε η αυλαία 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας με το παιχνίδι ανάμεσα στην Εύγερο και τον Οδυσσέα Ιθάκης.

Οι “οράνιε” των Φαρακλάτων με καλή ψυχολογία και κεκτημένη ταχύτητα από το σπουδαίο “Χ” στον 1ο προημιτελικό του τοπικού κυπέλλου με αντίπαλο στο ίδιο γήπεδο Παλληξουριακό, αλλά και εκείνο το 6-1 της Ιθάκης την περασμένη αγωνιστική, θα πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0, που τους φέρνει στην 4η θέση του Βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμους Πρόννων και Εικοσιμίας με 7 βαθμούς.

Συμπερασματικά και ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του, είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές, μπροστά από την εστία του Γαΐλα, τελικά να πετυχαίνουν το μοναδικό τους τέρμα στο 7′ και να κατακτούν τη 2η και δίκαιη νίκη τους, στη διοργάνωση.

Ο Οδυσσέας, με αρκετές απουσίες στη σύνθεση του θα το παλέψει, δίνοντας σημασία στην οργάνωση της άμυνας του και παράλληλα προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα, ιδιαίτερα με τον ταχύτατο Παν. Κουτσουβέλη.


Στο απογευματινό παιχνίδι στα Μακρυώτικα και στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, και στη δεύτερη συνάντηση τους μέσα σε τρεις ημέρες, ο Α.Ο. Σάμης φαίνεται να έχει πάρει τον…. αέρα των γηπεδούχων, αφού θα πάρει νέα νίκη από τον αντίπαλο του Πυλαριακό με σκορ 4-1.

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, ήταν αρκετά καλό, δυνατό, με αρκετό πάθος, ιδίως στο πρώτο 45λεπτο, όταν και οι δύο ομάδες κυνηγούσαν το γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και πέτυχαν μία δίκαιη νίκη, ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν κάποια καλά δικά τους διαστήματα.

Μία ακόμη νίκη για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, που την διατηρεί στην 2η θέση και παράλληλα μειώνει την διαφορά της, από την 2η και το σημερινό της αντίπαλο στους -3 βαθμούς.

Για τους γηπεδούχους, ήταν η πρώτη ήττα στη διοργάνωση, ενώ τους έριξε και στη 2η πλέον θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο και μέχρι πρότινος ισόβαθμο τους Παλληξουριακό, που είχε περάσει το πρωί το εμπόδιο της Προόδου Ιθάκης με σκορ 9-0.

Να σημειωθεί ότι, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με “9” λόγω αποβολών.


 

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ο Α.Ο. Πρόννων με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων και σκορ 1-1!

Μία διόλου βολική ισοπαλία για τις δύο ομάδες, που μένουν πίσω βαθμολογικά, ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι.

Σε γενικές γραμμές, στο Δημοτικό Σκάλας παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με δύναμη, πάθος, πολλές “μονομαχίες” και 2 συνολικά τέρματα.


 

Σε ένα αρκετά καλό και παραγωγικό παιχνίδι, από την πλευρά των τυπικά φιλοξενούμενων, το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Α.Ο. Εικοσιμίας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, θα επιστρέψει στις νίκες, μετά από 2 αγωνιστικές (1 ήττα – 1 ισοπαλία), επικρατώντας εύκολα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 9-1 συνεχίζοντας έτσι στην 4η θέση.

Σε γενικές γραμμές στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπως προαναφέρουμε, παρακολουθήσαμε ένα καλό για τους φιλοξενούμενους παιχνίδι, τους “κυανόλευκους” από τη Λειβαθώ καλύτερους, να έχουν την υπεροχή και την κατοχή μπάλας, να δημιουργούν ευκαιρίες και να πετυχαίνουν 9 τέρματα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, προσπάθησαν για ότι καλύτερο από ένα παιχνίδι στο οποίο γνώριζαν από την αρχή ότι δεν ήταν το φαβορί, αφού οι αντίπαλοι τους είναι ανώτεροι και έτσι η νέα ήττα, 5η στη διοργάνωση, σε έξι παιχνίδια ήρθε φυσιολογικά.

Πλέον τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν πάλι επικίνδυνα και πρέπει να βρουν άμεσα αντίδραση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ SPORTSTHEA

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!