Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ή μικρής πίστας που διεξήχθει το Σαββατοκύριακο στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η Αποστολία Αντωνάτου καθώς και ο αδερφός της Δημήτρης Αντωνάτος για μια ακόμα φορά μας έκαναν υπερήφανους ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών.

Το Σάββατο το απόγευμα η Αποστολία έλαβε μέρος στην 3η τελική σειρά των 60μ Κοριτσιών Κ16 όπου έκανε μια τρομερή κούρσα και με χρόνο 7.71 μόλις ένα χιλιοστό μακριά από το ατομικό της ρεκόρ κατέλαβε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε ο Δημήτρης Αντωνάτος ο οποίος συμμετείχε στον τελικό της σφαιροβολίας Ανδρών(7,26Kg) όπου στην 5η του προσπάθεια έριξε βολή στα 16,45μ κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία.

 

 

 

Πολλά συγχαρητήρια στην Αποστολία και το Δημήτρη , στους προπονητές τους Ανδρέα Λιναρδάτο και Γρηγόρη Τζωρτζιάδη αντίστοιχα καθώς και στους γονείς των δύο παιδιών που είναι αρωγοί στην προσπάθεια τους τον Γιώργο Αντωνάτο και την Άννα Μιχαηλίδου.

Ευχόμστε μέσα από την καρδιά μας ακόμα περισσότερα μετάλλια και επιτυχίες στο υπόλοιπο της χρονιάς…!!!!

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!