Στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τέντα» θα χτυπά από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η καρδιά της ρυθμικής γυμναστικής καθώς η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει για 31η χρονιά το Διεθνές Κύπελλο «Kalamata Cup» και για 10η συνεχόμενη φορά το «Elegant Cup».
Τους αγώνες που έχουν την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας διοργανώνει ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότερες από 550 αθλήτριες από 45 συλλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Στη διοργάνωση θα συμμετέχει και η αθλήτρια του ΑΓΣ Επτανήσων η Χριστίνα Καλαφάτη η οποία θα αγωνιστεί το Σάββατο στην κατηγορία Pre-Juniors 2012 A level(Group A) σε στεφάνι και μπάλα.
Η Χριστίνα πριν από μερικές εβδομάδες είχε λάβει μέρος και σε ένα άλλο Διεθνές Τουρνουά το Erkyna Cup που είχε πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά κατακτώντας 3 ασημένια μετάλλια και τις ευχόμαστε και στην Καλαμάτα να σημειώσει ανάλογες επιτυχίες…!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ……..!!!!
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!