Την άνοδο του στην Super League 2 πανηγυρίζει ο Παναργειακός, ο οποίας έπειτα από την ήττα της Κορίνθου με 3-1 από τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε.

Η ομάδα του Άργους με τον Γιώργο Βαζάκα στον πάγκο της, έκανε βαθμολογικό ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, πανηγύρισε μεγάλες νίκες και επέστρεψε στη Super League 2 έπειτα από 27 χρόνια.

Με την ομάδα του Παναργειακού τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε και ένα δικό μας παιδί ο 20χρονος Άγγελος Γασπαρής.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ:

O Πρόεδρος  και τα Μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Αργολίδας εκφράζουν τα θερμά τους  συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Α.Π.Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, στο προπονητικό team  καθώς και στη Διοίκηση  για την κατάκτηση της 1ης (πρώτης)θέσης στον όμιλό του στο Πρωτάθλημα της  Γ΄Εθνικής και την άνοδο  της στη SUPER  LEAGUE 2.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΖΑΚΑ:

“Σήμερα νιώθω περήφανος για τα παιδιά μου τους παίχτες του Παναργειακού που ένα όνειρο έναν στόχο της ανόδου στην σουπερ λιγκ2 το έκαναν πραγματικότητα.Θελω να ευχαριστήσω την οικογένεια Σταύρου και Θανάση Τσιάδρα για αυτό που κάναμε μαζί και το όνειρο τους βγήκε αληθινό.Θελω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άργους που στάθηκε δίπλα στην ομαδα μας.Τελος θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για ολα όσα έδωσαν για αυτή την ομάδα.Ενα όνειρο 27 ετών έγινε πραγματικότητα.Ο Παναργειακος είναι πλέον εκει που ανοικει.Στην σουπερ λιγκ 2”.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΥ:

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Άγγελο Γασπαρή Aggelos Gasparis για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με την ιστορική ομάδα του Παναργειακού.

Ένας αθλητής που έπαιξε στο σύλλογο μας για δύο χρόνια συμμετέχοντας στη πολύ νεαρή ηλικία των 16 ετών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2020-2021, καθώς και βοηθώντας την ομάδα μας, όντας και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Α’ ερασιτεχνικής κατηγοριας, στη κατάκτηση του την επόμενη χρόνια 2021-2022.

Άγγελε ευχόμαστε να είσαι υγιής, τυχερός, να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά με ταπεινότητα και να φτάσεις όσο ποιο ψηλά γίνεται.

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!