Επέστρεψαν φορτωμένοι πολύτιμο χρυσάφι, ασήμι και χαλκό σε μια ανεπανάληπτη συγκομιδή, μια ξεχωριστή εμφάνιση και γνώρισαν την αποθεωτική υποδοχή που τους άρμοζε.

Έλαμψε, “άστραψε” και “βρόντηξε” το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, το μεσημέρι της Δευτέρας (1/7), κατά την άφιξη της αποστολής της Εθνικής ομάδας Τεχνικής Κολύμβησης Νέων – Νεανίδων από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λιοθουανίας. Η λάμψη από το τρομερό κατόρθωμα των 32 μεταλλίων (15 χρυσά – 10 ασημένια – 7 χάλκινα, με πρωτιά στον σχετικό πίνακα) και τα 4 παγκόσμια ρεκόρ, οι “αστραπές” και “βροντές” από τι εκδηλώσεις λατρείας των συγγενών, φίλων και ανθρώπων του αθλήματος που τους υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, συνθήματα και ανθοδέσμες.

Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας ήταν και ένα δικό μας παιδί ο Άγγελος Ρόκκος του Ποσειδώνα Ληξουρίου ο οποίος κατέκτησε 2 χρυσά και 1 χάλκινο μετάλλιο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας και ελπίζουμε και οι τοπικές αρχές του νησιού μας να τον τιμήσουν αναλόγως για αυτές τις σπουδαίες επιτυχίες του…!!!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!