ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ : Συγχαρητήρια στον ΑΣΕΑ για την επιτυχία του στο ΣΕΦ

5

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αργοστόλι, 16/10/2024
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Γραφείο Αντιδημάρχου

Συγχαρητήρια στον ΑΣΕΑ για την επιτυχία του στο ΣΕΦ

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΑΣΕΑ) Κεφαλονιά & Ιθάκη για τη μεγάλη επιτυχία του στην 1η αγωνιστική του διασυλλογικού Πρωταθλήματος στην Α2 κατηγορία που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

Ο ΑΣΕΑ, ο οποίος εκπροσωπεί επάξια την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, ξεκίνησε το ταξίδι στην Α2 Εθνική κατηγορία με 3 εμφατικές νίκες στους 3 πρώτους αγώνες αφήνοντας πολλές υποσχέσεις ακόμα και για άνοδο στη Α1 κατηγορία.

Ο Δήμος Αργοστολίου στηρίζει στην πράξη τις προσπάθειες του ΑΣΕΑ καθώς και όλων των αθλητικών σωματείων, όχι μόνο για τις αθλητικές επιτυχίες που προσφέρει στο νησί μας, αλλά, κυρίως, επειδή συμβάλλει στη συνδιαμόρφωση της αθλητικής παιδείας και ενασχόλησης που η κοινωνία μας έχει ανάγκη. Επιθυμούμε το κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» να βρίσκεται πάντοτε σε ενέργεια και να προσφέρει διέξοδο σε μικρούς και μεγάλους σε αθλητές, καθώς και χομπίστες του αθλητισμού, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό για την εποχή μας.

Η Δημοτική αρχή παρακολουθεί από κοντά την πορεία των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας, στέκεται αρωγός τους και ενισχύει τη διάδοση του αθλητισμού στη νεολαία.

O Aντιδήμαρχος
Ιωάννης Τζωρτζάτος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!