Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου – Ζάκυνθος : Απόψε live μετάδοση ο πανηγυρικός εσπερινός

200

Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου – Ζάκυνθος | Μεταδόσεις IONIAN TV

Κατά το τριήμερο από 23 έως 26 Αυγούστου 2024 η Ζάκυνθος εορτάζει με κάθε επισημότητα την Μετακομιδή εκ Στροφάδων του σεπτού Σκηνώματος του Προστάτη και Πολιούχου της Αγίου Διονυσίου.

Με γνώμονα την στήριξη του τοπικού πολιτισμού και την ανάγκη δημιουργίας ισχυρών σχέσεων των Επτανησίων, η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές.

O Περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός IONIAN TV, δίνει την ευκαιρία στους πιστούς να παρακολουθήσουν Ζωντανά όλες τις εκκλησιαστικές τελετές, από τον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Ζάκυνθο.

Δείτε ζωντανά από το ΙΟΝΙΑΝ TV, επίγεια μέσω της DIGEA σε Ιόνιο, Δυτική Ελλάδα & Πελοπόννησο , ψηφιακά μέσω της EON στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725), και διαδικτυακά μέσω του site ioniantv.gr, του καναλιού του ΙΟΝΙΑΝ TV στο You Tube, αλλά και της σελίδας του IONIAN TV στο Facebook, αλλά και μέσω του App του IONIAN TV για smart tv’s & phone’s σε IOS και Android:

  • Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024 στις 19:00 ζωντανά, τηλεοπτικά και διαδικτυακά, την επίσημη κάθοδο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζακύνθου από την Ιερά Μονή στον Ιερό Ναό και αμέσως μετά τη Δοξολογία με Περιφορά του σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου μέσα στον Ναό. Στη συνέχεια, θα μεταδοθεί ο Μέγας Εσπερινός.

YouTube Live link για παρακολούθηση και ενσωμάτωση:

https://youtube.com/live/bZlUXzTKgUQ?feature=share

  • Σάββατο 24 Αυγούστου 2024, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, στις 08.00, θα μεταδοθεί ζωντανά , τηλεοπτικά και διαδικτυακά, η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία (με τη συμμετοχή τετράφωνης χορωδίας).

YouTube Live link για παρακολούθηση και ενσωμάτωση:

https://youtube.com/live/fsSNxrzABJ8?feature=share

  • Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 στις 19.30, θα μεταδοθεί ζωντανά, τηλεοπτικά και διαδικτυακά, η Έξοδος και η Λιτάνευση του Σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου στην πόλη της Ζακύνθου.

YouTube Live link για παρακολούθηση και ενσωμάτωση:

https://youtube.com/live/cYaXuLNeMjg?feature=share

  • Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 στις 8.30, θα μεταδοθεί ζωντανά, τηλεοπτικά και διαδικτυακά, το Αρχιερατικό Συλλείτουργο και στη συνέχεια, ώρα 11.00, η περιφορά του σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου μέσα στον Ιερό Ναό και η εναπόθεσή Του στην Ιερά Λάρνακα.

YouTube Live link για παρακολούθηση και ενσωμάτωση:

https://youtube.com/live/qMZSVWlJIz0?feature=share

Promo trailer : https://www.youtube.com/watch?v=VqqefKyeBv4

ΙΟΝΙΑΝ TV η Περιφερειακή τηλεόραση όπως πρέπει να είναι…

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!