Ι.Μ. Αγίου Γερασίμου: Μεταδόσεις IONIAN TV

45

Κατά το διήμερο 19 έως 20 Οκτωβρίου του 2024 η Κεφαλονιά γιορτάζει με κάθε επισημότητα τον Προστάτη και Πολιούχο της νήσου του Αγίου Γερασίμου.

Με γνώμονα τη στήριξη του τοπικού πολιτισμού, η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές.

O Περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός IONIAN TV, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας προσφέρουν στον Ελληνισμό της διασποράς, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους απανταχού Επτανήσιους, Κεφαλονίτες & Θιακούς τις απευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις των εορταστικών τελετών και ακολουθιών από την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου στην Κεφαλονιά.

Δείτε ζωντανά από το ΙΟΝΙΑΝ TV, επίγεια μέσω της DIGEA σε Ιόνιο, Δυτική Ελλάδα & Πελοπόννησο, ψηφιακά μέσω της EON στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725), και διαδικτυακά μέσω του site ioniantv.gr, του καναλιού του ΙΟΝΙΑΝ TV στο YouTube, αλλά και της σελίδας του IONIAN TV στο Facebook, αλλά και μέσω του App του IONIAN TV για smart tv’s & phone’s σε IOS και Android:

  • Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στις 20.30, σε απευθείας μετάδοση, τηλεοπτικά & διαδικτυακά, από την Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός.

YouTube Live link για παρακολούθηση και ενσωμάτωση: https://www.youtube.com/watch?v=dYzgx8QEPZc

  • Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 στις 08.00 π.μ., σε απευθείας μετάδοση, τηλεοπτικά & διαδικτυακά, η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

YouTube Live link για παρακολούθηση και ενσωμάτωση: https://www.youtube.com/watch?v=uqLB5h88AfY

ΙΟΝΙΑΝ, η Περιφερειακή τηλεόραση όπως πρέπει να είναι…

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!