Mετά απο τέσσερα χρόνια, άνοιξε πάλι εφέτος η καντίνα στα “Σκαλάκια” του Μακρύ Γιαλού “Blue Paradise”  με τη φροντίδα της οικογένειας του Γιώργου Τζωρτζάτου.

Μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στον Μακρύ Γιαλό, σε ελεύθερο χώρο χωρίς υποχρεωτικές ξαπλώστρες και να δροσιστείτε με αναψυκτικά, παγωτά και χυμούς.. Και αν σας ανοίξει η όρεξη λακταριστά σάντουϊτς, μπεργκερ και σουβλάκια.. Το σουξέ όμως της καντίνας το έχουν τα κοκτέιλ της ..

Την καντίνα- εκτός απο τους ξένους λουομένους- έχουν ανακαλύψει και οι Αργοστολιώτες και έγινε απο τις πρώτες μέρες μάλιστα,  στέκι ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες..

Blue paradise στον Μακρύ Γιαλό….

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

3 Σχόλια

  1. Καλημέρα σας, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να νοικιάσεις ξαπλώστρες και αν ναι, γνωρίζετε ποιο είναι το κόστος; Ευχαριστώ

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑΚΑΑΑ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ (ΑΠΛΟ) ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤAI

  3. Αυτό που ξεχωρίζει την συγκεκριμένη παράγκα είναι η αγένεια των ανθρώπων, η έλλειψη επαγγελματισμού κ η προχειρότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών..αδιάφορο για τους τουρίστες, δυσάρεστο για τους ντόπιους..

Comments are closed.