Η Εταιρεία Μύθος +Estiasis που δραστηριοποιείται στον κλάδο του catering στην Κεφαλονιά, αναζητάει επαγγελματία F&BandEventManager που θα έχει την ευθύνη οργάνωσης, συντονισμού και διαχείρισης όλων των τομέων που αφορούν τα τρόφιμα, τα ποτά, το προσωπικό και τον εξοπλισμό που απαιτούνται για την διοργάνωση ενός eventμε στόχο την παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας στους πελάτες
Περιγραφή θέσης εργασίας
Ο ιδανικός υποψήφιος θα μπορεί να προβλέπει, να προγραμματίζει, να διαχειρίζεται και να συντονίζει όλες τις παραγγελίες τροφίμων και ποτών, το προσωπικό, τον εξοπλισμό και τα κοστολόγια. Ο σκοπός είναι η μεγιστοποίηση των πωλήσεων και των εσόδων μέσω της τήρησης των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας, της ικανοποίησης των πελατών και της αφοσίωσης των υπαλλήλων.
Αρμοδιότητες
- Οργάνωση και Διαχείριση όλων των καθημερινών δραστηριοτήτων που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση των πελατών και την οργάνωση των event.
- Μεριμνά για τη συντήρηση και την επισκευή του εξοπλισμού & τη σωστή χρήση του, σύμφωνα με τις ποιοτικές προδιαγραφές λειτουργίας της εταιρείας.
- Ελέγχει την εύρυθμη λειτουργία και την καθαριότητα του χώρου και των εργαζομένων σε αυτό.
- Συμβάλλει στην ανάπτυξη ικανοτήτων του προσωπικού, παρέχει συμβουλές και καθοδηγεί την ομάδα του.
- Συνεργάζεται με τα μέλη της ομάδας του διασφαλίζοντας την ορθή παρουσίαση των προϊόντων και τις κατάλληλες διαδικασίες χειρισμού των τροφίμων και του εξοπλισμού.
- Παρέχει αμφίδρομη επικοινωνία και καλλιεργεί συμμετοχικό περιβάλλον, με έμφαση στην παρότρυνση και την ομαδική εργασία.
- Προγραμματίζει & υλοποιεί περιοδικές συναντήσεις του προσωπικού (meetings) ώστε να διασφαλίσει ότι ακολουθείται ορθά η πολιτική λειτουργίας της εταιρείας και να διορθώσει οποιεσδήποτε αδυναμίες υποπέσουν στην αντίληψή του σχετικά με το service.
- Προσελκύει, εκπαιδεύει και αξιολογεί ταλαντούχο προσωπικό.
- Αναγνωρίζει τις ανάγκες των πελατών και αντιμετωπίζει τις ανησυχίες τους επιδεικνύοντας προνοητικότητα
- Διατήρηση εξαιρετικών επιπέδων εξυπηρέτησης εσωτερικών και εξωτερικών πελατών και διαχείριση των παραπόνων τους.
- Σχεδιασμός μενού σε συνεργασία με τον Σεφ, αγορά προϊόντων και συνεχής πραγματοποίηση απαραίτητων βελτιώσεων.
- Κοστολόγηση συνταγών
- Συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας που ορίζονται από τις πιστοποιήσεις ISOκαι HACCPπου διαθέτει η επιχείρηση
- Αναφορά στη διοίκηση σχετικά με τα αποτελέσματα πωλήσεων και την παραγωγικότητα
Απαιτήσεις
- Αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαχείριση τροφίμων και ποτώνμε τουλάχιστον 3 χρόνια προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.
- Εμπειρία στην διαχείριση και εφαρμογήκανονισμών υγείας και ασφάλειας που ορίζονται από τις πιστοποιήσεις ISOκαι HACCP
- Δυνατότητα εργασίας με διάφορα προγράμματα λογισμικού υπολογιστών (MS Office, λογισμικό διαχείρισης εστιατορίου, POS)
- Ικανότητα εντοπισμού και αποτελεσματικής αντιμετώπισης προβλημάτων
- Ικανότητα ανάθεσης πολλών εργασιών
- Επικοινωνιακές και ηγετικές δεξιότητες
- Ενημέρωση για τις τρέχουσες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο των τροφίμων και ποτών
- Ικανότητα διαχείρισης προσωπικού και επίτευξης οικονομικών στόχων
- Εστίαση στον πελάτη και την εξυπηρέτηση
- Δίπλωμα Σχολής Μαγειρικής ή Πτυχίο στη Διαχείριση Υπηρεσιών Εστίασης ή σε σχετικό πεδίο θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν βιογραφικό στο info@mythosgroup.gr