7 απαραίτητα tech αξεσουάρ παραλίας για ξέγνοιαστο καλοκαίρι

585

Απόλαυσε το μπάνιο σου με αδιάβροχα αξεσουάρ και gadgets παραλίας, όπως κι αν φαντάζεσαι τον εαυτό σου αυτό το καλοκαίρι. 

Το καλοκαίρι έχει δικούς του κανόνες και δική του τεχνολογία. Τι να κάνεις το tablet αν ξεμένει από μπαταρία; Πώς θα βγάλεις τη σταθερή selfie αν δεν έχεις τρίποδο; Πώς θα βγάλεις φωτογραφίες στο νερό χωρίς αδιάβροχη θήκη;

Συγκεντρώσαμε όλα τα «αξεσουάρ πρώτης ανάγκης» για την παραλία για να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς να ανησυχείς για τις συσκευές σου

 

1Αδιάβροχη θήκη για το κινητό

Καημό το έχεις να βγεις μια φωτογραφία κάτω απ’ το νερό. Ε, λοιπόν σου έχουμε «δροσερά» νέα. Δεν χρειάζεται να έχεις action camera για να έχεις υποβρύχιες selfie. Αρκεί μια αδιάβροχη θήκη θαλάσσης με 4 επίπεδα προστασίας για να βουτάς έως και 30 μέτρα, κάνοντας χρήση της οθόνης αφής μέσα στο νερό. Έχει και εργονομικό κορδόνι σιλικόνης για να το φοράς στο λαιμό και να κολυμπάς άνετα και εσύ και το κινητό σου.

2Ασύρματα ακουστικά

Είσαι beat lover και η μουσική σε ταξιδεύει. Ειδικά όταν έχεις μπροστά σου μια θάλασσα, η σύνδεση γίνεται εύκολα. Όσο εύκολα συνδέονται και τα ασύρματα ακουστικά με το κινητό σου, για όλες τις στιγμές που θες απομονωθείς στη μουσική σου και να χαλαρώσεις. Έχουν τέλειο ήχο, αντέχουν έως και έως 10 μέτρα απόστασης και 8 ώρες συνεχόμενης ακρόασης, για να νιώσεις τα summer vibes να σε «αγκαλιάζουν» μαζί με τον ήλιο.

3Μπρελόκ για AirTag

Ε ναι, στην παραλία αρχίζουν οι μεταγραφές, μισοί μέσα μισοί έξω να «φυλάνε» τα πράγματα.  Αν έχεις AirTag, τώρα μπορείς να αποκτήσεις και το κατάλληλο μπρελόκ για να το στερεώσεις στην τσάντα σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και σίγουρα πιο συχνά μέσα στο νερό για βουτιές, παρά εκτός για να σκανάρεις την ακτή.

4Powerbank για το κινητό

Ξεκινάς για παραλία το πρωί και σε βρίσκει η νύχτα. Απρόβλεπτοι οι νόμοι του καλοκαιριού. Τι κάνεις όμως όταν το κινητό διαμαρτύρεται με 20% τα μπαταρία και χρειάζεσαι και GPS για την επιστροφή; Έχεις Powerbank που όχι μόνο φορτίζει το κινητό σου, αλλά έχει και ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας για να μην υπερθερμανθεί. Τέλειο;

5Powerbank για tablet και iPad

Ακόμη κι’ αν δεν σε βρει η νύχτα, η “χαμηλή μπαταρία” θα σε βρει. Λίγο η video κλήση σε φίλους για να δείξεις τη θάλασσα, λίγο το e-book που σε έχει συνεπάρει, η μπαταρία θα διαμαρτυρηθεί και άντε να βρεις πρίζα στην ονειρεμένη-απομονωμένη παραλία που βρίσκεσαι. Θα βρεις όμως την ησυχία σου με το Powerbank που φορτίζει έως 3 συσκευές ταυτόχρονα, για να μην αφήσει ούτε το κινητό παραπονεμένο, ούτε τους φίλους χωρίς μπαταρία.

6Τρίποδο για κινητό

Ομαδική φωτογραφία με την παρέα σημαίνει πως κάποιος θα μείνει εκτός για να την τραβήξει. Για να είναι όλοι στο «κάδρο», φροντίζει το έξυπνο τρίποδο που στηρίζει το κινητό σου και έχει ενσωματωμένα πλήκτρα για να τραβάς φωτογραφίες και βίντεο ασύρματα, με Bluetooth τηλεχειριστήριο, ακόμα και σε απόσταση 10 μέτρων και να κινείσαι μόνο όταν θέλεις να αλλάξεις πόζα.

7Φορητό ανεμιστηράκι

Ακόμα και στη σκιά, όταν έρχεται το ελαφρύ αεράκι στο πρόσωπό σου, νιώθεις μια ανακούφιση. Ωραία η ζέστη, αλλά καλύτερη η δροσιά. Ο Baseus ανεμιστήρας είναι το gadget που θέλεις όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και η ατμόσφαιρα γίνεται αποπνικτική. Compact μέγεθος, λειτουργεί με φορτιζόμενη μπαταρία και σε δροσίζει έως και 13 ώρες, για να αντέχεις και τις πιο «καυτές» ημέρες.
Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά, παιχνίδι, κύμα, αμμουδιά και ήλιος και αυτά τα καλοκαιρινά αξεσουάρ τεχνολογίας θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τον δικό σου μικρό «παράδεισο» στην παραλία.
Όλα τα παραπάνω τα βρήκαμε σε μεγάλη ποικιλία στο κατάστημα iRepair που βρίσκεται επί της Λ. Βεργωτή 21 στο Αργοστόλι.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις