Μπορεί να είναι το πρώτο ξενοδοχείο που λειτούργησε στο Αργοστόλι μετά τους σεισμούς του 1953 , μπορεί να είναι ένα «ιστορικό» ξενοδοχείο για την πόλη μας, όμως δεν σταματάει να εκσυγχρονίζεται και να ανοίγει δρόμους στη φιλοξενία και την εστίαση.

Αναφερόμαστε στο Tourist Hotel Boutique  στην παραλιακή του Αργοστολίου !

Πρωτοπόρα η ιδιοκτήτριά του Κωνσταντίνα Χαρίτου ! Εδώ και χρόνια έχει βάλει στο μενού του εστιατορίου του  την τοπική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα.

Κωνσταντίνα Χαρίτου

Το εστιατόριο λειτουργεί και μέσα στο κτίριο σε έναν υπέροχο χώρο με νοσταλγικές φωτογραφίες, βάζα με κουλουράκια κανέλας και μάντολες

και έξω στο πεζοδρόμιο ….

Η κουζίνα του Tourist Hotel Boutique  είναι ανοικτή από το πρωί για καφέδες, χυμούς γλυκά, πρωινά , το μεσημέρι – βράδυ για φαγητό , ενω όλη μέρα μπορείτε να επιλέξετε μπάλες παγωτού ή ένα ποτάκι αγναντεύοντας το λιμάνι.

Περήφανη μαμά! Η Μαριάνθη διάλεξε Ανώτερες Σπουδές στον Τουριστικό κλάδο για να συνεχίσει την παράδοση. Αλλά και η άλλη κόρη η Ελένη έχει επιλέξει τον Τουριστικό κλάδο με Ανώτερες σπουδές!

Η Κεφαλονίτικη κουζίνα στα καλύτερά της

Το μενού που έχει επιμεληθεί η Κωνσταντίνα είναι με Κεφαλλονίτικες συνταγές τηρώντας πιστά την ποιότητα και την αυθεντικότητα των υλικών ‘ετσι όπως τα βρήκε απο τη νόνα της.

Κορωνίδα στο μενού η κρεατόπιτα με τράγιο και μοσχάρι σε “ατομική” πιτούλα , τεραστίων διαστάσεων..

Το άρωμα από το σοφιγάδο με σπαγγέτι , η κανέλα του και η πρόκα είναι μια πρόκληση..

Οι  λάτρεις της καρμπονάρα και της πίτσας δεν θα απογοητευθούν!

Σαλάτες σε μεγάλη ποικιλία , κλασσικές αλλά και πιο σοφιστικέ με φρούτα.

♠ Το “μυστικό” στο εστιατόριο του Tourist Hotel Boutique είναι ότι μπορείς να πάρεις και πακέτο για το σπίτι! Λαχταριστό  φαγητό τση νόνας, στο τραπέζι σου..

Οποια μέρα θέλεις,  έχεις την κρεατόπιτά σου, το προκάδο ή το σοφιγάδο σου , την αμυγδαλόπιτά σου, το μπακαλιάρο σου, την αλιάδα!

Τώρα μάλιστα το καλοκαίρι που θα έρθουν τα ξαδέλφια και τα σόγια από Αμερικές και Αθήνες…  το Tourist Hotel Boutique έχει ότι πεθυμάνε οι μετανάστες μας ! Αγοράζεις και σερβίρεις στη καλή σου απλάδενα!

Τώρα ξέρεις!

Οταν πεθυμάς την κουζίνα τση νόνας και τση μάνας , στο Tourist Hotel Boutique  η Κωνσταντίνα έχει πάντα έτοιμο για σένα , ότι τραβάει η Κεφαλονίτικη ψυχή σου!

Το παίρνεις και φεύγεις ή το απολαμβάνεις εκεί!

Ενα τηλεφώνημα αρκεί! +30 26710 22510

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις