Το  Tourist Boutique Hotel ή όπως το αποκαλούμε οι ντόπιοι, “Το Τουρίστ”, είναι το διαμάντι της φιλοξενίας στο Αργοστόλι. Εδώ και χρόνια, το ιστορικό ξενοδοχείο της πόλης  έβαλε το στίγμα του στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και της φιλοξενίας της Κεφαλονιάς.

Στην καρδιά αυτού του εγχειρήματος είναι η Κωνσταντίνα Χαρίτου, η ψυχή και Γενική Διευθύντριά του.

Η Κωνσταντίνα έχει πετύχει όλους τους στόχους και τα στοιχήματα με τον εαυτό της

  • Προσφορά αυθεντικής Κεφαλονίτικης φιλοξενίας στους πελάτες, κάνοντάς τους να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.
  • Kαθιέρωση Κεφαλονίτικου πρωινού, με τοπικά προϊόντα, αφήνοντας πίσω τα συνηθισμένα continental και American breakfasts.
  • Επέκταση του ωραρίου λειτουργίας του εστιατορίου από το πρωί έως το βράδυ, με φουλ μενού παραδοσιακών Κεφαλονίτικων πιάτων.

Τώρα η Κωνσταντίνα, η δική μας Ντίνα, κέρδισε έναν ακόμα στόχο, ένα ακόμα στοίχημα : Nα γίνει το εστιατόριο του Τουρίστ στέκι για όλους τους Κεφαλονίτες: από τους ντόπιους που κατεβαίνουν στην πόλη για τις δουλειές τους το πρωί, μέχρι τις παρέες και τις οικογένειες που απολαμβάνουν το σουλάτσο το απόγιομα και το  βράδυ.

Όμως αυτόν τον τελευταίο στόχο η Κωνσταντίνα δεν τον κέρδισε μόνη της! Μαζί της έχει πλέον τις δυο λατρεμένες κόρες της που πήραν τα πτυχία τους , ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και επέλεξαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να δουλέψουν στην οικογενειακή επιχείρηση, που άλλωστε ήταν πάντα το δεύτερο σπίτι τους. Εκεί μεγάλωσαν.

Στο Tourist η φιλοξενία είναι οικογενειακή υπόθεση!

To “Τουρίστ” είναι πλέον στέκι μας! Οι μπουκαμβίλιες στην “αυλή” του προσφέρουν δροσιά όλο το 24ωρο, δημιουργώντας ένα πράσινο καταφύγιο στην καρδιά της πόλης.

Εδώ, θα δείτε  και ξεχωριστές παρέες γυναικών και ανδρών, αλλά και οικογένειες να απολαμβάνουν μοναδικές γεύσεις όπως ριζάδα, ριγανάδα, ποικιλίες ντόπιων τυριών, μπομπότα, κρεατόπιτα, μπακαλιαρόπιτα, κοκκινιστό με χοντρό μακαρόνι, τεράστιες σαλάτες, πίτσες ,μακαρονάδες, λαχταριστές αμυγδαλόπιτες , παγωτά… μεγάλος ο κατάλογος!

Το “Τουριστ” είναι για όσους αναζητούν το καλό, σπιτικό φαγητό, τις μυρωδιές και γεύσεις της παιδικής τους ηλικίας, είναι για τους κατοίκους του νησιού  που δεν είναι Κεφαλονίτες αλλά θέλουν να γνωρίσουν την Κεφαλονίτικη κουζίνα, είναι για τους ομογενείς που λαχταράνε να επιστρέψουν στις ρίζες τους.

Για όλους αυτούς η επιλογή είναι μονόδρομος: «Το Τουρίστ»!
Το δικό μας αυθεντικό στέκι!

√ Κρατήσεις και παραγγελίες για να πάρετε στο σπίτι : 26710 22510 / info@hoteltourist.gr

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!