Με υψηλές θερμοκρασίες ξεκίνησε ο Αύγουστος κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από τον προηγούμενο μήνα με τον Μ/Σ Φαρακλάτων να καταγράφει στις 3/8 μέγιστη θερμοκρασία 37,8 βαθμούς Κελσίου.

Με ανάλογες θερμοκρασίες θα κυλήσουν και οι επόμενες ημέρες και μάλιστα ακόμα μεγαλύτερες καθώς αναμένεται μέχρι και την επόμενη εβδομάδα να αγγίξουμε τους 39-40 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι γενικά από διάφορες διευθύνσεις με κάποια ενίσχυση του βορειοδυτικού ρεύματος μεταξύ των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών γύρω 3-5 μποφόρ.

Αυτό το κύμα ζέστης με τα έως τώρα προγνωστικά στοιχεία φαίνεται να παραμένει μέχρι και περίπου τις 12 του μήνα με πιθανότητα για κάποια μεταβολή του καιρού από εκεί και πέρα καθώς φαίνεται να επηρεαζόμαστε από κάπως πιο δροσερές αέριες μάζες οι οποίες θα απομακρύνουν αυτό το κύμα ζέστης.

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. […] Σημαντική ενίσχυση παρουσίασαν οι άνεμοι τις τελευταίες 48 ώρες με τις ριπές τους να αγγίζουν τα 8 μποφόρ ενώ και ο υδράργυρος υποχώρησε σημαντικά κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από τις 4 Αυγούστου(διαβάστε τη σχετική πρόγνωση εδώ). […]

Comments are closed.