Ο καιρός τις επόμενες ημέρες στο νησί μας…

1693

 

Από τις 11 Αυγούστου(διαβάστε εδώ) είχαμε αναφέρει την πιθανότητα για κάποια αλλαγή του καιρού με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας και πράγματι από το ύψος της Στερεάς Ελλάδας και επάνω έχουν εκδηλωθεί αρκετά φαινόμενα ενώ σε περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας η θερμοκρασία βρίσκεται κάτω από τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Όσον αφορά το νησί μας ο υδράργυρος αυτή την ώρα 13:00 σύμφωνα με τον Μ/Σ Φαρακλάτων βρίσκεται στους 28 βαθμούς Κελσίου με ανεβασμένα τα ποσοστά υγρασίας η οποία κυμαίνεται γύρω στο 70%.

Από σήμερα έως και την Τετάρτη υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν και στην Κεφαλονιά κάποιες βροχές και κυρίως στα πιο κεντρικά και νότια τμήματα με τους ανέμους από διάφορες διευθύνσεις ενώ μεταξύ μεσημεριανών και βραδινών ωρών θα υπάρχει κάποια ενίσχυση του βορειοδυτικού ρεύματος γύρω στα 3-6 μποφόρ.

Όπως προαναφέραμε η υγρασία κατά περιόδους θα κυμαίνεται υψηλά ενώ από την Παρασκευή η θερμοκρασία θα αρχίσει να παρουσιάζει κάποια άνοδο και με καλοκαιρινό σκηνικό φαίνεται ότι θα τελειώσει ο μήνας.

Με βάση κάποια πρώτα στοιχεία πιθανόν με τον ερχομό του Σεπτέμβρη να έχουμε και τα πρωτοβρόχια………..

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.