Ο καιρός τις επόμενες ημέρες στο νησί μας….

1161

 

Θυελλώδεις άνεμοι επικράτησαν εχθές στο νησί μας οι ριπές των οποίων άγγιξαν τα 12 μποφόρ προκαλώντας προβλήματα στις ακτοπλοικές συγκοινωνίες και στην ηλεκτροδότηση ορισμένων περιοχών.

Ήταν μία ακόμα επιτυχημένη πρόβλεψη του Μ/Σ Φαρακλάτων ο οποίος τα τελευταία χρόνια με σύνεση και υπευθυνότητα μας ενημερώνει για τα καιρικά δρώμενα στο νησί μας.

Όσον αφορά την πορεία του καιρού με βάση και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το τριήμερο θα κυλήσει με μουντό και κατά διαστήματα βροχερό καιρό.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα επικρατήσει αρκετή συννεφιά η οποία κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνή και υπάρχει πιθανότητα να δίνει κάποια τοπικά και πρόσκαιρα φαινόμενα με τους ανέμους από νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα 4-7 μποφόρ και τη μέγιστη θερμοκρασία γύρω στους 14-15 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή αναμένεται να εκδηλωθούν περισσότερες βροχές πιθανόν και καταιγίδες κυρίως προς το δεύτερο μισό της ημέρας και μετά ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σημαντικά μεταφέροντας πιο ψυχρές αέριες μάζες με συνέπεια η θερμοκρασία να υποχωρήσει.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις