ΠΡΟΣΟΧΗ στις μετακινήσεις σας η ΩΚΕΑΝΙΣ έφθασε στην Κεφαλονιά! Χιόνι στον Αίνο – Μποφόρ στη θάλασσα

486

Η Ωκεανις ήρθε με φόρα απο τα δυτικά στην Κεφαλονιά και έχει δημιουργήσει ήδη κάποια προβλήματα.  Στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες , υπάρχει απαγορευτικό , επικοινωνείστε με τον πράκτορά σας αν πρόκειται να ταξιδεψετε.

Το οδικό δίκτυο του νησιού μας εχει προβλήματα κυρίως στην περιοχή του Αίνου που από νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε η χιονόπτωση. Μεγάλη προσοχή στην περιοχή της Αγραπιδιες, στη μετακίνηση απο και προς Σάμη αλλά και στο Πυργί. Ηδη ταλαιπωρήθηκαν εκεί οδηγοί λογο εγκλωβισμού τους απο το χιόνι.

Χιονιζει και στα Διλινάτα ! Φωτογραφίες Aggelos Charitos

Στο Αργοστόλι υπάρχει πρόβλημα με τον δυνατό αέρα, ενώ στη περιοχή των Ραζάτων έχει πέσει κολόνα της ΔΕΗ.

Από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας θερμή παράκληση στους οδηγούς να μη μετακινηθούν απόψε προς τον Αίνο. Αναμένεται ισχυρή χιονόπτωση , ιδιαίτερα τα χαράματα της Κυριακής.  Βόλτες στον Αίνο από αυριο Κυριακή το μεσημέρι που θα εχουν καθαρίσει τους δρόμους.  Εν τω μεταξυ σε όλα τα δυσκολα σημεία έχουν ήδη μετακινηθεί οι εργολάβοι της Περιφερειας με τα μηχανήματα για άμεση παρέμβαση ώστε να μην κλείσει το επαρχιακό οδικό δικτυο.  Η περιοχή του Αγίου Ελευθερίου (Αίνος) να αποφεύγεται.

Είναι μια δυσκολη βραδια για όλη την Ελλάδα και για το νησί μας. Αυριο ,όπως είπε και η Σκάρλετ Ο Χάρα , θα ειναι μια καινούργια μέρα!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις