Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία με σχετικά καλές καιρικές συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός στο νησί μας μέχρι τη Δευτέρα.

Για σήμερα Σάββατο θα υπάρχουν εναλλαγές ηλιοφάνειας και κάποιας συννεφιάς η οποία ενδέχεται να αφήσει κάποια φαινόμενα.

Την Κυριακή την πρώτη ημερολογιακά ημέρα του χειμώνα αναμένουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια ενώ τη Δευτέρα θα έχουμε και πάλι ένα μουντό καιρό με πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες βροχές.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μια μικρή πτώση με τις μέγιστες τιμές γύρω στους 17-18 βαθμούς Κελσίου στα παραθαλάσσια τμήματα και γύρω από αυτά ενώ και οι ελάχιστες θα υποχωρήσουν λίγο και ενδέχεται στις ημιορεινές-ορεινές περιοχές να έχουμε και τις πρώτες μονοψήφιες τιμές.

Οι άνεμοι αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις γύρω στα 4-6 μποφόρ ενώ μέσα στην Κυριακή σταδιακά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με περίπου την ίδια ένταση κάνοντας την αίσθηση του κρύου λίγο πιο έντονη.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη και με βάση τα έως τώρα δεδομένα στη βόρεια Ελλάδα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκδηλωθούν κάποιες χιονοπτώσεις σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.